Londen Move It grootste dans event.

Londen Move It grootste dans event. | Geld inzamelen
 
 
Hallo ik ben Tess ,ik wil mijn droom waarmaken,en daarom vraag ik om een kleine donatie.

Hallo ik ben Tess Adriani en ik ben 17 jaar oud. Ik dans al sinds ik 4 jaar oud ben en mijn droom is om van dansen mijn beroep te maken. Sinds september volg ik een dansopleiding aan het Albeda Danscollege in Rotterdam. Daarnaast krijg ik privélessen bij Creating Art Productions, waar ik ook op zaterdag de vooropleiding volg.

Nu heb ik de mogelijkheid om van 7 t/m 11 maart 2019 naar Move It te gaan. Dit is het grootste dansevenement van Europa en vindt plaats in Londen. Tijdens dit evenement kan ik vele danslessen volgen, die door verschillende docenten gegeven worden. Ik wil dan ook nieuwe stijlen ontdekken, die in Nederland minder of weinig worden gegeven, waardoor ik mijzelf kan ontwikkelen. Daarnaast kan het evenement mij veel voor de toekomst opleveren, aangezien ik later een dansopleiding in het buitenland wil volgen. Tijdens Move It krijg ik de kans om scholen te bekijken en met de betreffende docenten te praten. Ook lopen er in de lessen scouts rond om talentvolle dansers te ontdekken. Tot slot kan ik mij laten inspireren door de vele dansoptredens en danswedstrijden.

Ik geloof dat ik tijdens Move It veel kan leren, mijzelf kan laten inspireren en mijzelf kan ontwikkelen. Helaas heb ik niet genoeg geld om naar Londen te gaan. In totaal kost het €650,- en het gaat mij niet lukken om voor eind december alles bij elkaar te krijgen, dus daarom vraag ik uw hulp. Al met een kleine bijdrage zou u mij ontzettend helpen. Daarnaast geef ik u er ook wat voor terug! Bij elke €50,- plaats ik een dansfoto en bij elke €100,- plaats ik een dansfilmpje op mijn Facebookpagina.

Alvast heel erg bedankt voor uw bijdrage.

Wilt u meer weten over Move It? Neem dan gerust een kijkje op deze website: https://www.moveitdance.co.uk/

 HallEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
16 donaties
€ 310,00
Doel: € 650,00
47%

Deze actie is gesloten.