Livemusic For All

Livemusic For All | Geld inzamelen
 
 
Wil jij ons steunen onze Stichting te realiseren

Muziek is passie en live muziek al helemaal.
 
Met je vrienden naar een festival en genieten van alles wat live muziek te bieden heeft. Heerlijk met je geliefde naar een concert om weg te zwijmellen bij dat ene liedje... Muziek is emotie en muziek ontspant. Live muziek maakt deze beleving nog intenser. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om live muziek zo te beleven.  Veel mensen kunnen er niks aan doen, dat ze niet in staat zijn om naar een concert, festival of muziekcafé te gaan. Dit kan vele oorzaken hebben zoals bijvoorbeeld; ziekte, ouderdom, fysieke belemmeringen of ongewild niet over de nodige financiële middelen beschikken.
 
Nederland telt tienduizenden muzikanten en bandjes die door het hele land optreden. Vaak spelen ze voor een zeer geringe gage. Een ding is zeker, muzikanten spelen graag. Ze willen muziek maken, ze willen mensen laten genieten van hun muziek. Dat bracht ons op het idee om muzikanten uit te nodigen om op te treden voor iedereen die niet kan, maar wel wil genieten van live muziek.  Wij willen als Livemusic For All een stichting opzetten die het mogelijk maakt om iedereen te kunnen laten genieten van live muziek. Zodat ze even niet hoeven te denken aan de dag van morgen.
 
Wat gaan wij doen: Livemusic For All wil live-muziek-evenementen organiseren in bijvoorbeeld ziekenhuizen, bejaardentehuizen, zorginstellingen, daklozen instellingen, scholen, bij wijkverenigingen, vrijwilligersorganisaties en noem maar op. Dit willen wij gaan doen in zowel kleine- als grote setting, navenant het best aansluit bij de behoefte van de doelgroep. 
 
Jouw donatie willen wij in gaan zetten om dit doel mogelijk te maken.  Denk bijvoorbeeld aan benzine-geld en treinkaartjes, maar ook het faciliteren van licht en geluid, het inrichten van het podium en alle andere overheadkosten die gemaakt worden.  Ook kan je ons op een andere manier steunen: Op onze website openen wij de Livemusic For All webshop om fondsen te werven.  Dus als je ons wil steunen met spullen voor onze webshop, dan horen wij het graag.
 
Ook bedrijven kunnen ons steunen en sponsoren. Desgewenst kunnen wij je bedrijf vermelden op onze website www.livemusicforall.nl | Facebookpagina https://www.facebook.com/Livemusic-For-All-2341710349175408/ en of twitteraccount @LivemusicAll
 
Uiteraard zijn wij je zeer dankbaar dat je live muziek voor iedereen mogelijk maakt.
 
- Livemusic For All -Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 10,00
Doel: € 1.000,00
1%

Deze actie is gesloten.