Little Shae

Little Shae | Geld inzamelen
 
 
Crowdfunding voor een schoolproject.

Lieve vrienden/familie/geïnteresseerden,

Voor een schoolproject zijn wij (Eliza, Jermo, Jory, Ketie en Maury) bezig met het produceren van een echte korte speelfilm, genaamd Little Shae! Aankomende december zal deze in premiere gaan in de Pathe in Breda, maar op dit moment zijn wij nog druk bezig met het maken van deze film. Nu zal je vast denken; een schoolproject, hoezo hebben ze daar geld voor nodig? Dat dachten wij in eerste instantie ook, maar er komt veel meer bij kijken dan je zou verwachten. Denk aan; reiskosten, locaties huren, catering, acteurs betalen, goede apparatuur regelen en nog veel meer.

Wij willen de beste kwaliteit bereiken voor deze film dat maar mogelijk is, want wij geloven dat deze film onze toekomstige carriere ontzettend kan helpen. Niet alleen is het een fantastische toevoeging voor ons portfolio, maar we hebben ook de mogelijkheid om de film op te sturen naar filmfestivals wereldwijd. Dan moet de film natuurlijk wel goed zijn, en daar is nu eenmaal budget voor nodig.

Wij vijven hopen ontzettend dat jullie ons willen helpen om dit alles werkelijkheid te maken, en zelfs het kleinste bedrag kan ons al helpen! Uiteraard laten we jullie het eindresultaat zien, ook leuk om te weten dat je dat dan mede mogelijk hebt gemaakt! Deze media studenten zullen je in ieder geval eeuwig dankbaar zijn :)

Lieve groetjes,

Eliza, Jermo, Jory, Ketie en Maury van Candid ProductiesEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
12 donaties
€ 270,00

Deze actie is gesloten.