Lio en Esperence zijn bijna alles kwijt

Lio en Esperence zijn bijna alles kwijt | Geld inzamelen
 
 
Lio en Esperence zagen vrijwel al hun bezittingen in rook opgaan.

Vlammen verteerden bijna alles dat Lio en zijn verloofde Esperence zorgvuldig hadden bijeengespaard voor hun aanstaande kindje en de nieuwe huurwoning waar ze in de lente in zouden trekken. Tijdens de noodlottige nieuwjaarsnacht van 2019-2020 brandde opslagbedrijf Shurgard in Zoetermeer af. Mét complete inboedel en babyspullen...

Met liefde uitgezocht

De complete inboedel waarvan veel meubelstukken nog maar net waren aangekocht, een gloednieuwe kinderwagen en heel veel andere babyspullen die met veel liefde waren uitgezocht, emotioneel dierbare sieraden van Esperences moeder, een droger, wasmachine en nog veel meer... Alles lag 'veilig' bij Shurgard, tot het vuur er een einde aan maakte. Lio en Esperence moeten nu opnieuw beginnen, maar dat is moeilijk. Er is zoveel verloren gegaan, dat ze niet zomaar alles opnieuw kunnen aanschaffen. En ondertussen moet er straks wel gewoon verhuisd worden en dient hun dochtertje zich natuurlijk ook binnen niet al te lange tijd aan.

De opslagbox was pas sinds kort geregistreerd en de twee waren nog nauwelijks klaar met het overbrengen van alle spullen. De opslagverzekering moest nog worden aangepast, zodat nu slechts een klein deel wordt vergoed van de schade, áls dat al gebeurt - dat is lang niet zeker.

Help Lio en Esperence opnieuw te beginnen

We weten het, spullen zijn vervangbaar en gelukkig hebben ze elkaar nog. Maar dit verlies doet pijn en is niet zo gemakkelijk op te vangen. Veel mensen hebben hun steun betuigd, wat Lio en Esperence ontzettend goed doet. Het zou zo fijn zijn als we ze samen ook kunnen helpen opnieuw te starten. Met een bijdrage kan het weer haalbaar worden om zich voor te bereiden op de verhuizing en de komst van de baby.

Jouw bijdrage maakt verschil

Alle steun helpt echt en wordt enorm gewaardeerd. Dank je wel!

Interview met Lio en Esperence bij Omroep West

Lio en Esperance bij Hart van Nederland

 

Foto: Omroep West

 

 

 

Claudia Hilgers
04-01-2020

Hart van Nederland interviewt Lio en Esperance

Vanavond, 4 januari, om 22.30 uur vertellen Lio en Esperance hun verhaal in Hart van Nederland op SBS6. Ze zijn blij met alle steun en heel veel mensen bieden aan babyspulletjes en andere spullen te doneren. Zoveel dat ze dit graag willen delen met andere gedupeerden van de brand.


Claudia Hilgers
03-01-2020

Radiointerview 3 januari

Vandaag, 3 januari, om 18 uur zijn Lio en Esperence in de studio van Radio West voor een live interview. Als je wil weten hoe het met ze gaat, dan kun je luisteren op 89.30 fm.
Ze zijn ontzettend dankbaar voor alle lieve berichten en steun die ze ontvangen. Dank jullie wel! 


51 donaties
€ 1.486,00
Doel: € 5.000,00
29%