Life is like riding a bicycle...

Life is like riding a bicycle... | Geld inzamelen
 
 
Elektrische Mountainbike voor mijn zwager met Polyneuropathie

....To keep your balance you must keep moving!

Dit zijn mijn zwager en zus Joey en Suus en mijn nichtje Zoë. Hun grootste gezamenlijke passie en hobby is mountainbiken. Een hobby die hen  verbindt en waar ze samen ongelooflijk van genieten. 

Afgelopen week is bij Joey polyneuropathie geconstateerd. Een klap voor hem, mijn zus en onze families. Polyneuropathie houdt in dat de zenuwen op bepaalde plekken in het lichaam niet meer werken waardoor signalen naar de spieren ook niet doorgegeven kunnen worden. Met spierzwakte en kramp tot gevolgen. De ziekte kan niet worden verholpen en is meestal progressief. 

Door de polyneuropathie is het voor Joey niet meer mogelijk om op een normale mountainbike te fietsen. Juist nu na de diagnose het fietsen voor hem zo belangrijk is om zijn hoofd te legen en om in beweging te blijven is dat niet meer mogelijk. 

Maar..... er bestaat tegenwoordig zoiets als elektrische mountainbikes! DE uitkomst voor Joey. Door de elektrische ondersteuning is het voor hem mogelijk om zijn hobby te blijven beoefenen. De fietsen zijn helaas enorm prijzig en op het moment is het niet mogelijk die aan te schaffen.

Daarom kom ik op deze manier in beweging om ervoor te zorgen dat Joey zo snel mogelijk weer op de fiets kan stappen en samen met Suus op zoek kan gaan naar een nieuwe balans in het leven...

Help jij mee? Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
37 donaties
€ 1.132,00
Doel: € 4.000,00
28%