Life glider

Life glider | Geld inzamelen
 
 
Jon wil graag een Life Glider om weer in huis te kunnen bewegen.

Ik ben Jon, 48 jaar, getrouwd met Ron en moeder van drie dochters van 14, 16 en 20 en alle vier de vrouwen hebben het Ehlers Danlos Syndroom, een bindweefselziekte die zorgt dat de ‘lijm’ in je lichaam niet goed werkt, met als gevolg hypermobiele gewrichten, orgaanproblemen, ernstige pijn en vermoeidheid.

Ik ben vorig jaar heel snel achteruit gegaan en daardoor ben ik al dik een jaar volledig bedlegerig.

Ik kan nu helemaal niet meer lopen omdat mijn spieren te slap zijn geworden. Daar werken we nu langzaam aan met fysiotherapie zodat ik in eerste instantie weer in mijn aangepaste rolstoel kan zitten. Volgende stap is in huis bewegen met de trippelstoel en dan misschien zelfs binnenshuis weer kleine stukjes lopen met de rollator, maar mijn evenwicht is heel slecht dus ik val snel.

En toen zag ik de Life glider. https://www.mylifeglider.com/

Een nieuw soort rollator die achterlangs gaat, een klein zitje heeft en een beschermingsriem tegen vallen. Voor nu nog wat te zwaar, maar wat zou dat gaaf zijn voor over een paar maanden! Helaas is het apparaat alleen nog in Amerika te koop.

Vrienden willen helpen door hem van hun vakantie af mee terug te nemen. (Dat scheelt 604 euro aan verzendkosten) Maar goed, er blijven aardig wat kosten over : 617 euro voor de rollator, verzending binnen de USA en dan nog naar Nederland vervoeren als extra bagage, plus invoerkosten. De zorgverzekering vergoed niets, dus de mogelijkheid om misschien echt weer recht op te lopen, loopt stuk op de financiën.

Inmiddels zit al ons spaargeld (plus fikse bijdragen van vrienden) in een bus waar drie van de vier rolstoelen in passen en de verbouwingen aan ons huis om het toegankelijk te maken met al de rolstoelen, trippelstoelen en andere aanpassingen die we inmiddels alle vier nodig hebben.

Daarom doe ik voor 1x een poging via crowdfunding: willen jullie me helpen?

Het totale bedrag komt tussen de 800 en 1000 euro, afhankelijk van eventuele (invoer)kosten.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
45 donaties
€ 1.065,00
Doel: € 1.000,00
106%

Deze actie is gesloten.