Leysha traject ondersteuning

Leysha traject ondersteuning | Geld inzamelen
 
 
sinds maart 2018 is er bij leysha kanker ontdekt


Sinds maart 2018 is er bij Leysha (3 jr.) een tumor in haar ruggenwervel geconstateerd. Het is snel gegaan. Van hikkend lopen naar helemaal niet meer lopen. Zij is onder behandeling van chemotherapie. Leysha is ontzettend sterk en dapper! Zij verdient dit niet net zoals vele andere kindjes! Ik was werkzaam als zzpr trainer in Den Haag.
Doordat Leysha in het AMC ligt, Door alle onderzoeken en opnames is het onmogelijk om te werken. Ik moet mentaal en fysiek Leysha ondersteuenen door deze lange traject. Aangezien niet alles vergoed wordt, vragen wij nog een keer alles te delen en een donatie te doen. Door dik en dun hebben jullie laten zien dat jullie achter Leysha en ons gezin staan. ( al het geld is bedoelt om Leysha te ondersteunen. Ik zal een Instagram LeyshaCuriel aanmaken. Hierop zal ik dagelijks leuke video’s plaatsen Iedereen heel erg bedankt.


Wij vrienden, familie en kennissen willen er alles aan doen om deze ziekte de wereld uit te krijgen en onze lieve Leysha te steunen in deze tijd💘.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 10,00
Doel: € 5.000,00
0%

Deze actie is gesloten.