Levensdroom van gezin in vlammen opgegaan

Levensdroom van gezin in vlammen opgegaan | Geld inzamelen
 
 
Onze levensdroom, een project van bijna 3 jaar, is onlangs in vlammen opgegaan

Al jaren dromen we over het maken van een reis met onze kinderen...

3 jaar geleden hebben wij (Bas, Esther, Etienne en Eden) een 4x4 vrachtwagen gekocht met als doel een wereldreis te gaan maken met ons gezin. De droom die wij al jaren hebben konden wij nu eindelijk in uitvoering gaan brengen!  Het leek ons geweldig om samen met onze kinderen de wereld te gaan verkennen en om zo veel samen te kunnen zijn.

De vrachtwagen is vanaf een voormalig brandweerwagen compleet omgebouwd tot volwaardig mobiel huis. Met alles erop en eraan elke centimeter is aangeraakt en gereviseerd of opnieuw opgebouwd. Het woongedeelte (de bak achterop de vrachtwagen) is vanuit een oude leger container gereviseerd en omgebouwd tot ons nieuwe huis. Met een handige man, hulp van vrienden en letterlijk veel bloed, zweet en tranen is het ons gelukt! Ontzettend veel werk van in totaal bijna drie jaar, wat we fulltime naast onze eigen banen en gezin gecombineerde. Al onze tijd, financien en energie hebben we gegeven en echt alles op alles gezet. Maar wat was die perfect geworden...Het was het allemaal waard, want nog even en we zouden kunnen gaan!

Het laatste stadium was aangebroken. Ons huis in Enschede kon de verkoop in en overbodige huisraad kon worden verkocht. We hadden onze banen al opgezegd. Verheugd en vol spanning want rond juni zouden we vertrekken. De reis kwam nu echt bijna in zicht!

Tot we opeens het vreselijke bericht kregen van de politie dat onze mooie camper door toedoen van iemand anders compleet verwoest is. Deze persoon heeft onbedoeld met een waxinelichtje in 1 van de caravans naast onze camper een brand veroorzaakt. De hevige wind die er toen stond wakkerde het vuur zodanig aan dat uiteindelijk ook onze vrachtwagen in vlammen is opgegaan. De brand was zo heftig dat er zelfs door de brandweer niks meer te redden viel!

Onze vrachtwagen is helemaal uitgebrand en onze droom is in vlammen opgegaan... Al het werk is voor niks geweest en er is niks meer aan te doen. 

We stonden op het punt de camper op te halen van de standplaats en te laten taxeren en verzekeren. Dit stond die week erop in de planning. Dit was helaas dus nog niet gebeurd. 

Doordat al ons spaargeld in dit project zit gaat het ons nooit meer lukken om dit opnieuw te starten. En 4x4 campers zoals deze zijn natuurlijk niet zomaar te koop.

We willen op deze manier toch kijken of het lukt om alsnog onze droom in vervulling te kunnen laten gaan en toch nog het bedrag bij elkaar te verzamelen om door te kunnen gaan. En weer opnieuw een camper te kunnen opbouwen. Zodat we hopelijk alsnog van onze droom een realiteit kunnen maken. Alle donaties zijn welkom en we waarderen jullie hulp en lieve woorden enorm!! Ook wordt delen via social media enorm gewaardeerd! Dus mocht je ons willen helpen, ontzettend bedankt alvast!

Met lieve groet

Bas, Esther, Etienne en Eden...❤️

 

Mocht je onze voortgang willen volgen dit onze instagram https://www.instagram.com/nomadictravellers/

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
103 donaties
€ 1.891,00

Deze actie is gesloten.