Levens verlengende behandeling voor mijn dochter.

Levens verlengende behandeling voor mijn dochter. | Geld inzamelen
 
 

Lieve mensen, mijn naam is Leo Gensen 83 jaar en ik doe de oproep voor de levens verlengende en hopelijk genezende behandeling van mijn dochter.
Mijn dochter Karin is 56 jaar en heeft met haar gezondheid al veel ellende achter de rug. Tot mijn grote verdriet is nu ook nog buikvlies kanker bij haar vastgesteld. Ze is onder behandeling in Nijmegen (Radboud) maar is daar min of meer uit behandeld. Nu is er in België een behandel methode die ze hier in Nederland nog niet uitvoeren. Na heel veel telefoontjes en verzoeken mocht zij uiteindelijk naar Gent (België) komen voor een gesprek om te kijken wat ze voor haar kunnen doen. De artsen daar hebben haar onderzocht en allerlei tests gedaan en na overleg uiteindelijk na enkele dagen het bericht gestuurd dat ze over 3 weken voor de eerste van drie behandlingen naar Gent mag komen. Nu heeft haar zorgverzekeraar gezegd dat behandelingen in het buitenland niet vergoed worden. Ze zijn daar heel definitief in! Ik zou geen beroep op andere mensen doen als ik het zelf kon betalen. Ik heb een klein pensioen en wordt al jaren gekort daarop. Nu heb ik al wat van mijn huisraad verkocht om haar voor het eerste onderzoek naar Gent te kunnen laten gaan. Het ziekenhuis in Gent wil natuurlijk hun kosten vergoed hebben wat logisch is. De totale kosten van drie behandeling komen op € 12.000,-. Ik hoop zo dat ze mag blijven leven! Ik ben U zeer dankbaar als mijn dochter mij mag overleven! Want zo heeft de natuur het uiteindelijk bedacht. 

Leo Gensen.sr 

Leo Gensen
04-02-2023

Lieve mensen, het is hartverwarmend dat er zoveel mensen zijn die mijn dochter helpen de kans te geven om met de behandeling te starten. Het is zo dubbel! Er zijn in Nederland veel mensen in deze situatie die het meemaken. Het gevoel van verdriet, pijn, of andere emoties zijn moeilijk te omschrijven in woorden. Ik wil alle donateurs zo erg bedanken voor jullie gulle giften. Ik moet ervan huilen. Iedereen zo erg bedankt. Ik heb er geen woorden voor.

Ik hou van jullie!

Leo Gensen en Karin


Leo Gensen
31-01-2023

Lieve mensen, ik ben ontroerd door de vele donaties. Mag ik jullie allemaal alvast heel, heel erg bedanken.

Leo Gensen. sr


350 donaties
€ 10.160,00
Doel: € 12.000,00
84%

Deze actie is gesloten.