leven zonder al te veel pijn

leven zonder al te veel pijn | Geld inzamelen
 
 

 


Leven zonder al te veel pijn

Wie helpt mij van mijn vreselijke pijn af

 

 

Hey goede dag allemaal ik ben Anita. Ik ben uiteindelijk hier terecht gekomen omdat ik na jaren voor mijn gezondheid vechten de middelen niet heb om beter te worden. Ik heb net als vele mensen een heel zwaar leven achter mij gelaten. De waarom vraag is niet belangrijk want ik ben heel blij en dankbaar dat ik nog leef en zoveel mooie dingen mag zien en meemaken. Ik ben ooit in een rolstoel terechtgekomen door een spierziekte. Die openbaarde zich na een buikwandcorrectie die bijna mij dood werd. Ik kreeg infecties waar ik tot de dag van vandaag nog last van heb. 

 


Na jaren leerde ik om weer een beter zelfbeeld te krijgen en viel ik 86 kilo af op eigen initiatief. Ik was door spieraandoeningen en bekkenproblemen 15 jaar of meer gebonden aan een rolstoel. Ik ben zelf weer gaan leren bewegen en mijn leefomstandigheden verbeteren. Ook mijn eetpatroon aanpassen en sporten. Het ging super goed. Na een nare operatie kreeg ik het steeds zwaarder en er begon lipoedeem te groeien. Dat zijn vet en vochtophopingen die niet meer weg gaan. De hele hormoonhuishouding verslechterde.  Ik deed er alles aan om af te vallen en te blijven sporten maar mijn benen heupen billen en bovenarmen werden gewoon steeds dikker en pijnlijker. Ik ging de laatste jaren van het ene ziekenhuis naar het andere. 

 


Ik ben in 2016 ook geopereerd. Onder mijn voet hebben ze 2 hele pijnlijke bulten weggehaald. Die zaten binnen in mijn voet. Of het lipoedeem is weten we nog steeds niet maar die bulten komen op meerdere plekken in mijn lichaam voor en zijn heel erg pijnlijk. Er is heel veel gebeurd in negatieve zin. De dokters vertelde mij allemaal dat ik zo goed en gezond leef maar een huidcorrectie kon niet omdat ik veel te zwaar bleef. Lipoedeem is een ziekte en kan verwijderd worden door liposuctie maar dat kost enorm veel geld. Het wordt niet vergoed door de ziektekostenverzekeraars. Dan heb ik het nog niet over mijn huid correctie gehad. 

 


Inmiddels heb ik alle wegen voor zover ik wist bewandeld om hulp te zoeken. Mijn lichaam gaat steeds meer pijnplekken krijgen. Ik heb al weer erg last van fibromyalgie (slaap apneu), artrose en darmproblemen. Ik loop bij 3 ziekenhuizen. Ik ben alleenstaande mama en heb prachtige kinderen die thuis wonen en ook al getrouwde kinderen en kleinkinderen. Ik zou zo graag van die nare ziekte afkomen. Ik hou van het leven en ben elke dag dankbaar dat ik er mag zijn maar mijn grootste wens is een beter en gezonder lichaam zodat ik ook meer met mijn kinderen kan doen. Ik hoop nog altijd op een vaste baan die ik zonder al die pijn aan zou kunnen. Ik wil heel graag weer mensen gaan helpen die ook die weg moeten gaan die ik ook gegaan ben. Met veel verdriet en onzekerheid. Vakantie hebben wij nooit gehad. Ik heb een uitkering en schulden. Die ik niet kan oplossen. Ik moet heel veel naar het ziekenhuis en heb heel veel kosten. Voor mijn huisje is nog heel veel nodig maar ik kan het niet inrichten door de gezondheidskosten die ik moet maken.

Ik hoop dat er mensen zijn die mij en dus ook mijn kindjes willen helpen door geld te doneren zodat wij ook aan een toekomst kunnen denken.

 


Ik dank u voor uw aandacht.

 


Met heel veel liefde en licht wens ik alle mensen een gezond en vrolijk leven.

 


Anita

 

Inmiddels zijn er een paar jaar voorbij gegaan.

Mijn gezondheid is erg verslechterd .

Ik kan bijna niet meer lopen en als ik een paar meter loop is dat.met erg veel pijn

Soms redniknhet om  5 minuten of 10 te.lopen maar komt.zelder voor.

Ik heb weer  hulpbehoevende  middelen .

Rolstoel ,scootmobiet, krukken. 

Het zou erg fijn zijn als im.speciale therapie kon krijgen maar oom daar is geen geld voor.

Ik hoop nog elke dag  om uit deze sleur tw komen.

Ik ben bijna  altijd in huis en vaal alleen. Deze wereld  met pijn is voor mij een  gevangenis geworden.

Ik hoop dat jullie mij willen helpen. 

 

Liefs 

Anita .

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 65,00
Doel: € 35.000,00
0%