Lets Write a Book Together !!

Lets Write a Book Together !! | Geld inzamelen
 
 
Help mee met het publiceren van een boekje

Voor Nederlands zie beneden

I remember a dream I used to have, a dream that one day I would publish my own book. I used to write some random stuff that no one would read. But one particular day.. I did show someone what I had written down... He looked and looked and didnt say a word. Until he told me to make an effort in publishing it. I was extatic until... One day, when I saw what he had written down. A poem, a very simple poem. But one I could relate too and a smile apeared on my face. It was at that moment that I knew.. That writting a book was never something I was ment to do. Between us, he was the better writter and even though there was not much left of my once so childish dream... I was content. 

And that my friends, faint acquaintances and unknown samaritans is the reason I request from you a small donation. The donation will be for the publication of a limited amount of books (published by himself) to be sold and for the titel to be added to his repetroire. If succesfull more will hopefully follow. And maybe one day you will hold this book in your hand.. Read a poem, relate to it and smile. 

________________________________________________________________________________________________________________

We zijn allemaal wel eens jong geweest. Jong en vol met dromen. Mijn droom was om ooit een boek te schrijven. Ik schreef kleine stukken in de hoop ze ooit samen te kunnen voegen tot een groter geheel. Maar om eerlijk te zijn vond ik het eigenlijk allemaal een beetje dom. Tot op een dag toen ik besloot mijn stukken te delen met een vriend. Ik wist dat hij ook wel eens stukken schrijf (verschillende stukken in verschillende stijlen) en hij was er heel positief over. Hij vertelde mij dat als dit is wat ik graag wilde doen, dat ik het ook gewoon moest doen... En ik geloofde hem, ik geloofde alles wat hij zei totdat, ik las wat hij op papier had gezet. Het was een gedicht. Ik las het gedicht en ik kon me er wel in terug vinden en moest lachen. Op dat moment realiseerde ik me dat zijn werk het waard was om een groter publiek te bereiken.   

En daarom zou ik graag jullie, mijn vrienden, kennisen en vriendelijke vreemdelingen vragen om een klein bedrag. Het bedrag zal gaan naar het het zelfstandig publiseren van een klein aantal boeken. Mochten deze boeken goed verkopen dan zullen er natuurlijk meer volgen. Daarnaast is het een mooi begin aan alle titels die deze persoon hopelijk achter zijn naam zal zetten. Ik hoop dat er ooit iemand zal zijn die net als ik een van zijn gedichten zal lezen en ook een glimlach zal produceren. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 30,00
Doel: € 500,00
6%

Deze actie is gesloten.