Lessen ondernemerschap KFI Zambia

Lessen ondernemerschap KFI Zambia | Geld inzamelen
 
 
Het KFI Zambia biedt kansarme jongeren een opleiding en zicht op werk in de media.

Lieve donateurs, Mijn doelbedrag is al gehaald! Ontzettend bedankt voor al jullie gulle giften - het vliegticket is al geboekt en ik verheug me er enorm op om les te gaan geven. Ik laat deze actie openstaan in de vurige hoop dat er nog geld binnenkomt. Dit geld doneer ik dan rechtstreeks aan de school / studenten. Voor € 500,-- per jaar kan je al een student een jaar aan KFIZ laten studeren. Bovendien krijgen de studenten elke dag een gezonde lunch op school. Dus ik hoop dat er nog minimaal 1 student dankzij jullie kan studeren!!

 

Het KFI Zambia is een audiovisueel opleidingscentrum waar kansarme jongeren een 2-jarige opleiding krijgen op het gebied van fotografie, film en video. Hierdoor maken zij meteen een goede kans op de arbeidsmarkt in Oost Afrika. Zij krijgen er niet alleen les van lokale en internationale professionals, maar ook ontvangen zij elke dag een gezonde maaltijd op school.

In 2013, 2014 en 2015 heb ik met heel veel plezier les gegeven in Arusha Tanzania aan het Kilimanjaro Film Instituut aldaar. Dat was ontzettend inspirerend en dankbaar om te doen, én gezien de nimmer aflatende stroom aan positieve berichten uit Tanzania op mijn facebook timeline werkt het ook echt! 

Intussen is er in Lusaka, Zambia een zusterschool opgericht; het Kilimanjaro Film Institute Zambia.           
Ik ben benaderd om in 2019 ook híer les te komen geven in tv-productie en ondernemerschap en ik wil er graag weer mijn tijd en energie in steken. Tussen 20 mei en 1 juni 2019 ga ik tien laatste-jaars studenten lesgeven. Zij leren dan hoe zij een eigen av-bedrijf op kunnen zetten om zo een goed en zelfstandig bestaan op te bouwen. 
De voorbereidingstijd en de 14 dagen lesdagen zijn als zelfstandig ondernemer helemaal voor mijn eigen rekening maar ik zou jullie willen vragen om een bijdrage te doen aan mijn reis- en verblijfskosten ter grootte van € 2.500,--. De grootte van het bedrag mag je zelf bepalen, de grootte van de glimlach van de studenten is sowieso onbetaalbaar!

Heel hartelijk dank en met warme groeten, KatinkaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

23 donaties
€ 2.710,00
Doel: € 2.500,00
108%

Deze actie is gesloten.