Leo weer de weg op helpen

Leo weer de weg op helpen | Geld inzamelen
 
 
Help Leo zijn leven weer opbouwen

 

Zouden jullie Leo Warnaar willen helpen?

Op 26 april 2018 veranderde het leven van Leo dramatisch nadat hij een telefoontje kreeg van een collega-koeriersbedrijf die hem vroeg een zending voor hem te vervoeren voor een nieuwe klant. Wat Leo en zijn opdrachtgever niet konden weten, was dat de zending een grote hoeveelheid harddrugs bevatte.

Aan de Engelse grens werd zijn busje aangehouden en gecontroleerd. Leo werd vastgezet. Een oudere opa die netjes zijn kostje verdiende met koerierswerk. Het was vanaf het begin al duidelijk dat Leo onschuldig was en criminelen hem misbruikt hadden; dit werd gisteren aangetoond toen de jury slechts 15-20 minuten nodig had om unaniem te besluiten dat hij een nietsvermoedend slachtoffer was en onschuldig was aan een misdrijf. Hij had onterecht vast gezeten. Hij bracht echter meer dan 5 maanden door in de gevangenis voordat de zaak pas voor de rechter kwam.
In die periode raakte hij zijn huis kwijt, zijn busje dat zijn inkomen betekende, zijn dagelijkse leven, maar voor hem het belangrijkste, zo realiseert hij zich nu, zijn vertrouwen in mensen raakte hij ook kwijt. Zijn gezondheid ging zienderogen achteruit en hij verloor 20 kg aan gewicht. Mentaal was het een enorme klap voor hem.
Zijn financiële positie is nu een drama. Hij keert terug naar huis maar hij kan nergens meer terecht...
Zijn vrienden zijn een crowdfundingsactie begonnen om hem te helpen!

# LATEN WE LEO OP WEG HELPEN!

Het belangrijkste doel is om Leo te helpen een plekje vinden om te wonen, wij kopen voor hem een 2e hands busje en laten hem weer doen waar hij van houdt, opnieuw gaan rijden. Uw bijdrage zou ook helpen om zijn geloof in zijn medemensen te herstellen. Hierbij de link die u kunt aanklikken!
Elke kleine donatie zou Leo bijzonder kunnen helpen. Ons doel is om € 25000 voor Leo bijeen te brengen.

BEDANKT VOOR HET NEMEN VAN DE TIJD OM DIT TE LEZEN. GELIEVE TE DELEN

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 1.422,00
Doel: € 10.000,00
14%

Deze actie is gesloten.