LegoExposia Samenwerken en Kracht

LegoExposia Samenwerken en Kracht | Geld inzamelen
 
 
De officële opening van WijZijnDeBurgers Donatie toegang en meer!

Help ons om de officiële opening van WijZijnDeBurgers te realiseren, krijg toegang en vergroot onze maatschappelijke impact!

 

Als allereerst bedankt voor de interesse in onze Crowdfunding actie. Ik zal beginnen met achtergrond informatie over mezelf, uitleggen waar WZDB voor staat, wat de reden is dat wij Crowdfunding kiezen voor de opening en waarom deze officële opening zo belangrijk is.

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Kenneth Meyer. Ik ben 31 jaar. Dit jaar ben ik afgestudeerd als Ervaringsdeskundige (opleiding Howie the Harp). Zelf heb ik een moeilijke jeugd gehad en de afgelopen jaren heb ik er alles aan gedaan om uit dat diepe dal te klimmen waar ik in heb gezeten. En het is me gelukt!
Lees hier meer over in mijn blog artikel 'Rollercoaster Life' .

De opleiding Howie the Harp heeft mij de inspiratie gegeven om iets te gaan doen met mijn eigen ervaringen in het leven. Op deze manier is WZDB onstaan. 01-01-17 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer en trots eigenaar van WijZijnDeBurgers. in samenwerking met Felipe Numan in de functie strategie & ontwikkeling binnen WZDB. Deze samenwerking maakt ons extra sterk en in korte tijd hebben we al veel bereikt in de opstartfase.

 

WijZijnDeBurgers

WZDB is voor mij een platform dat er voor zorgt dat ik kan doen wat ik het liefst doe in het leven. Andere mensen helpen en mezelf blijven ontwikkelen. Voor mezelf heb ik een persoonlijk doel omschreven dat duidelijk maakt wat mijn passie nou precies inhoudt. Ik wil 'een zo groot mogelijke, positieve invloed hebben op zo veel mogelijk mensen'.

Het concept dat wij bedacht hebben om hier in te kunnen voorzien is een mix van commerciële multimedia opdrachten in combinatie met ambulante begeleiding en dagbesteding. We willen max 10 jongeren binnen de ambulante begeleiding (5 op 1) en die zelfde jongeren willen wij ook dagbesteding bieden. Deze dagbesteding zal bestaan uit de commerciële opdrachten vanuit de multimedia. Op deze manier brengen we de jongeren dichter bij de arbeidsmarkt en komen ze in aanraking met de werkvloer. Op een manier die ze anders nooit zo zullen ervaren. Ook zullen we eigen multimedia projecten opzetten. De hoop is dat er voor (een aantal van) deze jongeren een betaalde baan vrij kan komen. Danwel binnen of buiten WijZijnDeBurgers.

 

Crowdfunding

WijZijnDeBurgers zegt het al. Wij geloven in de kracht van onze samenleving. Wij geloven dat wij als volk de kracht hebben om zelf in beweging te komen, om zelf te zorgen voor verandering en dat wij, door ons verantwoordelijk te maken voor elkaars succes, een hechtere samenleving kunnen vormen.

 

LegoExposia | Samenwerken en Kracht

Voor WZDB willen wij een officiële opening houden met als thema 'Samenwerken & Kracht'. Dit thema wil ik uiting geven door een foto tentoonstelling te presenteren. Het zullen foto's worden van legostukken die in de 'echte' buitenwereld (zie voorbeelden) staan en elke foto beeld een categorie uit van een bepaald thema.

Er zal een ruimte gehuurd worden en er zullen in totaal 10 foto's opgehangen worden. De thema's zijn al bekend en zal ik hieronder benoemen:

Foto 1:  Jongeren stimuleren / Talentontwikkeling / Maatschappelijke kansen

Foto 2: Veligheid / Privacy / Macht

Foto 3: Transport / Logistiek / Economie

Foto 4: Rijkdom / Ongelijkheid / Financiële (on)zekerheid

Foto 5: Ontspanning / Vrijheid / Bestemming

Foto 6: Arbeid / Waardering / Doorzetten

Foto 7: Toekomst / Technologie / Innovatie

Foto 8: Constructie / Millieu / Gezondheid

Foto 9: Openbaar vervoer / Reizen / Sociaal contact

Foto 10: Handel / Voeding / Inkomen

Deze opening is voor WijZijnDeBurgers enorm belangrijk. Op deze ludieke manier krijgen we de kans om ons goed zichtbaar te maken voor zorginstellingen, bedrijven, buurtbewoners en andere belangstellenden. Zo kunnen we sneller cliënten krijgen en nieuwe mogelijkheden vinden om meer projecten aan te kunnen bieden aan de jongeren.

 

Donaties:

De donaties zijn voor de aanschaf van de legostukken die nodig zijn voor het maken van de foto's, de kosten voor het fotopapier (A3 formaat), het printen, de fotolijsten, de huur van een ruimte, transport en het eten en drinken voor op de dag zelf. Wij hopen dat we tussen de 200 en 250 mensen kunnen verwachten tijdens de opening.

 

Wat geven wij jou?

Donerend burger
€5,- of meer: Je bent van harte welkom om aanwezig te zijn tijdens de opening

Event sponsor
€50,- of meer: Sponsor van het evenement, je naam komt zichtbaar in beeld bij de expositie

 

Event sponsor plus
€100,- of meer: Sponsor van het evenement, bedrijfslogo op website en is zichtbaar in expositieruimte

Event and art sponsor
€150,- of meer: Sponsor van een foto, je krijgt de foto naar keuze ingelijst mee. Je bedrijfslogo komt op website en prominent zichtbaar in expositieruimte

 

 

Wanneer de donaties op tijd binnen zijn zullen we naar alle waarschijnlijkheid de opening eind mei of begin juni 2018 kunnen organiseren.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

3 donaties
€ 50,00
Doel: € 2.850,00
1%

Deze actie is gesloten.