Le Tour de Frank

Le Tour de Frank | Geld inzamelen
 
 
Fietstocht voor Frank.

31-01-2018 UPDATE

We willen nogmaals iedereen bedanken voor de steun en inzet voor deze actie en vanaf vandaag is het niet meer mogelijk via deze site te doneren. 

Foto's van de fietstocht en voortgang van de aanpassingen voor Frank volgen zo snel mogelijk.

Nogmaals iedereen bedankt voor jullie steun!

22-01-2018 UPDATE

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover we mochten fietsen voor Frank. Wat een opkomst en wat hadden we mooi weer!

We willen graag iedereen bedanken die gedoneerd en meegefietst heeft. Ook alle vrijwilligers die de Tour de Frank hebben mogelijk gemaakt en in het bijzonder EHBO Eemnes, Grandcafé Eemland en OBS de Zuidwend.

Foto's en voortgang van de aanpassingen voor Frank volgen zo snel mogelijk.

Nogmaals iedereen bedankt voor jullie steun!

12-01-2018 UPDATE

Wat blijven de donaties binnenkomen het is echt overweldigend.

We willen graag nog een keer benadrukken dat het om een recreatieve fietstocht gaat.

Het zou fijn zijn als iedereen ook echt om 14.00 aanwezig is. 

Tot de 20e!

 

04-01-2018 UPDATE

De aanmeldingen en donaties blijven binnenkomen, wat een fantastische steun voor Frank. Je kan je inschrijven tot 20 januari 2018!

22-12 UPDATE

De aanmeldingen blijven binnenkomen en we zitten nu rond de 100 deelnemers inclusief de burgermeester en een aantal wethouders van de Gemeente Eemnes. De steun doet Frank en zijn gezin heel veel.

23-11 UPDATE

Wat een steun voor Frank, hartverwarmend. We zitten nu op de 60 mensen die mee fietsen en gaan op voor de 100!!! De inschrijving is verlengd tot 20 januari 2018!!

20-11 UPDATE 

Frank is op de hoogte van de actie en is zeer enthousiast. 

Beste vrienden, familie, collega's en kennissen van Frank,

Het is inmiddels alweer even geleden dat Frank z'n leven op een dramatische manier op z'n kop kwam te staan. De impact op het dagelijkse leven van Frank en uiteraard ook op dat van met name Bo en Monique zijn enorm groot. Om ze te laten merken dat we enorm met ze begaan zijn en blijven en om daarnaast ook het dagelijkse leven iets aangenamer te maken willen we graag een fietstocht organiseren. Deelname aan deze tocht zal geld kosten en met dit geld hopen we een aparte ruimte in het huis te kunnen bekostigen waar Frank minder last zal hebben van overprikkeling. Daarnaast moet het ook voor Frank een geweldig moment worden om te zien hoeveel mensen met hem begaan zijn en hem steunen in zijn strijd.

Omdat we niet te lang willen wachten met het realiseren van de aanpassingen in het huis, willen we ook niet te lang wachten met de tocht. De datum die we gekozen hebben is 20 januari 2018.

We realiseren ons dat het dan wellicht wat minder weer is maar vergeleken met de ontberingen die Frank moet doorstaan mag dit nooit een excuus zijn om niet mee te doen!

Wij zullen er in ieder geval voor zorgen dat u een warm hoofd heeft tijdens het fietsen wamt eenieder zal dezelfde muts krijgen.

Uiteraard zal Frank het startschot verzorgen van de tocht!

 

Het vertrek zal zijn om 14:00 vanaf het schoolplein op het vierkante bosje en na een tocht van ongeveer 10km of 20km (eigen keuze) zullen we eindigen bij restaurant Eemland alwaar we met z'n allen nog iets kunnen drinken.

 

De deelname is in principe 50 eur pp maar uiteraard is iedere bijdrage welkom dus mag er ook meer of minder gegeven worden.

We vernemen graag zo spoedig mogelijk maar uiterlijk eind december of je mee wil doen en hoeveel je wil doneren.

 

Overigens is Frank zelf nog niet op de hoogte van de plannen maar is e.e.a. wel met Monique afgestemd.

 

Deel dit bericht vooral veel en vaak met vrienden en bekenden want eenieder is natuurlijk welkom.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
212 donaties
€ 14.360,00

Deze actie is gesloten.