Laura naar Ghana

Laura naar Ghana | Geld inzamelen
 
 
Mijn naam is Laura Stroot. Ik vertrek 6 januari 2018 naar Ghana voor vrijwilligerswerk.

Hey allemaal,

Mijn naam is Laura stroot. Ik vertrek 6 januari 2018 naar Ghana om vrijwilligerswerk te gaan doen op de kids active school in Tamale.

Dit is een schooltje met 500 leerlingen tussen de 2 en 16 jaar. Deze kinderen krijgen op de kids active school eten, onderwijs en een jeugd om op terug te kijken. 

Ik wil deze kinderen gaan helpen door drie maanden bij ze te komen werken. Ik ga deze kinderen helpen in de klas, ik ga met ze buitenspelen, helpen met het onderhoud van de school en nog veel meer.

Ik ga dit doen omdat ik gek ben op kinderen en ik na deze unieke ervaring de pabo ga doen. Maar voornamelijk omdat ik deze kinderen wil helpen en ze een klein beetje geluk wil laten ervaren wat voor ons hier in Nederland heel normaal is. 

Ik heb hier alleen wel jullie hulp bij nodig. Deze reis kost niet alleen heel veel geld, maar ik zou ook graag iets willen mee nemen voor de kinderen. Zodat ze iets hebben om mee te spelen, van te leren en vooral iets hebben zodat ze kind kunnen zijn. Want veel van deze kinderen kunnen al heel lang geen kind meer zijn door wat ze hebben mee gemaakt of omdat zij zelf papa of mama moeten zijn voor broertjes en zusjes omdat ze die zelf niet meer hebben.

Wil jij me helpen om deze kinderen een jeugd te geven maar ook zeker een toekomst? Doneer dan een bedrag zo groot of klein als jij kan missen en help mij deze nu al unieke ervaring nog mooier te maken.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
22 donaties
€ 245,00

Deze actie is gesloten.