Laten we genieten in Entertainment Center

Laten we genieten in Entertainment Center | Geld inzamelen
 
 
Entertainment Center in Rotterdam Centrum

Ik ben al een tijd bezig met het maken van een groots plan voor Rotterdam. Er was iets wat ik miste aan deze mooie stad. Op een gegeven moment wist ik niet wat ik moest doen in mijn vrije tijd. Dat heb jij toch ook weleens? Het is toch niet meer leuk om elke week dezelfde club te bezoeken? Een stad als Rotterdam, met heel veel jonge inwoners en een groot aantal studenten, heeft meer uitgaansgelegenheden nodig. Daarom wil ik van u allen vragen mij te helpen om het leven in Rotterdam nog aantrekkelijker te maken. Ik heb uw hulp nodig voor het bouwen van Entertainment Center.

Entertainment Center is een gebouw met 3 verdiepingen. De begane grond bestaat uit verschillende restaurants en een grote shisha lounge. De 1e verdieping heeft een Playstation zaal, een biljart zaal, een bowling zaal en een Arcade (Game) Hall. Op de 2e verdieping kunt u genieten van een grote Kart circuit.

Dit project is een grote aanwinst voor Rotterdam. Laten we met z'n allen een steentje bijdragen aan een leuker leven in Rotterdam.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 25,00
Doel: € 3.000.000,00
0%

Deze actie is gesloten.