laten we Calvin eens in het zonnetje zetten!

laten we Calvin eens in het zonnetje zetten! | Geld inzamelen
 
 
Culemborg is een stuk schoner dankzij Calvin. U kent hem wel die jongen die overal fiets.

Calvin Driessen in het zonnetje zetten

 

Wie kent hem niet, overal in Culemborg en daarbuiten zie je Calvin op zijn fiets afval opruimen, door weer en wind, s’morgens vroeg tot s’avonds laat. Hart voor de Stad. Alweer acht jaar geleden heeft hij van de gemeente een fiets gekregen die hij vele uren per dag gebruikt en heel veel kilo’s afval mee heeft verzameld. Zo kwamen we op het idee om een persoon die Hart Voor de Stad heeft in het zonnetje te zetten. En via social media kwam ik erachter, dat ik niet de enige was die Calvin in het zonnetje wilde zetten.

 

Na een liefdevol gesprek met Calvin zijn ouders en toestemming om hem in het zonnetje te mogen zetten is de actie tot stand gekomen. Waar maken we Calvin nu blij mee was de vraag die we ze stelde. De waardering van de mensen is het mooiste, tijdens Calvin zijn werk wordt er veel naar hem gezwaaid, getoeterd en hem vriendelijk aangesproken. Calvin voelt zich verantwoordelijk voor het afval ruimen in Culemborg e.o.

Gelukkig wordt hij van een nieuwe JBL speaker op zijn fiets van Brinkman, of een cadeaubon van Grauwelman fietswinkel de winkel wat Calvin altijd binnenloopt als er iets met zijn fiets is, of een lekkere jas voor op de fiets. Nuttige dingen die hij dagelijks gebruikt.

 

Doormiddel van onderstaande link vragen wij een bijdrage te leveren om Calvin half juli te verrassen met taart en een mooi cadeau. Doet u mee?

 

Kent u ook iemand die in het zonnetje gezet moet worden laat het ons weten.

 

Hart voor de stadEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
138 donaties
€ 1.205,00
Doel: € 500,00
241%

Deze actie is gesloten.