Last Men Standing for KiKa Links

Last Men Standing for KiKa Links | Geld inzamelen
 
 

De Last Men Standing heeft altijd twee voornaamste doelen nagestreefd:

  • Mensen in beweging krijgen en hardlopers een unieke uitdaging bieden.
  • Zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel.

Tot op heden hebben we al duizenden euro's opgehaald voor KiKa, en ook dit jaar zetten we ons in voor dit belangrijke goede doel. Helaas is de strijd tegen kinderkanker nog niet gestreden. Hoewel er vooruitgang is geboekt en de kans op genezing aanzienlijk is toegenomen, is er nog steeds veel geld nodig. Met voldoende onderzoek is de prognose dat we op 100% genezing kunnen komen. Dat is een inspirerend vooruitzicht, en we dragen graag ons steentje bij! De onderzoeken in het Prinses Maxima Centrum leveren concrete resultaten op en dit alles maakt KiKa een belangrijk en prachtig doel. Doneer dus wat je kwijt kunt en help ook mee om kanker bij kinderen de wereld uit te bannen.

Dit jaar zamelen we niet alleen in voor KiKa, maar ook voor Links (https://www.links.charity/). Waarom voor Links? Wij leerden in 2019 Inge van Bijnen kennen tijdens de marathon van Tokyo en ook in Chicago hebben we met Inge de marathon gelopen. Dit was in oktober 2022, Inge overleed heel plotseling in december 2022. Vanzelfsprekend staat de wereld even stil als er zoiets onwerkelijks gebeurt. Inge was een vrolijke en energieke vrouw, die genoot van het leven. Ze zette zich in voor KiKa en liep de marathon van Londen voor Links. Via Inge zijn wij in contact gekomen met Links en daarom willen we (in haar gedachtenis) ons dit jaar ook voor dit doel inzetten.

Links is namelijk een mooie organisatie die fantastisch werk doet. Hun missie is het creëren van blijvende verandering in een aantal van 's werelds meest kwetsbare gemeenschappen. Ze werken hard om de toegang tot gezondheidszorg, onderwijs, schoon water en economische kansen te verbeteren voor degenen die dat het meest nodig hebben. Links biedt niet alleen tijdelijke hulp; ze stellen gemeenschappen in staat om een duurzame toekomst voor zichzelf op te bouwen.

Steun deze doelen en doneer! Door te doneren motiveer je misschien een deelnemer aan de Last Men Standing. Of als je zelf meedoet is een donatie ook een manier om de organisatie te bedanken voor dit geweldige event. Alvast heel erg bedankt voor je bijdrage!

Zie voor de Last Men Standing: https:orangosports.com 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
200 donaties
€ 5.245,00