Land herbebossing Portugal

Land herbebossing Portugal | Geld inzamelen
 
 
Herbebossing zelfvoorzienend

Wij zijn Sander & Jessica en wij hebben een droom! Dromen zijn mooi, nog mooier is die te verwezenlijken! Dat is precies wat wij gaan doen. Een spannende en mooie stap. Wat willen wij eigenlijk bereiken? 

Wij willen meerdere dingen. Samen een zijn met de natuur. Terug geven aan de natuur, genieten van al het moois. Maar niet alleen dat! Wij willen mooie vakantiehuisjes neerzetten, zodat ook andere weer terug van de natuur gaan genieten. Iedereen is welkom. We willen muziek, mooie kampvuurtjes en lekkere drankjes. Blote voeten door het bos. Je ontbijt uit de natuur halen! Laten zien hoe je zelf je wasmiddel maakt of je lippenbalsem. Een scrub laten voelen: allemaal puur uit de natuur! En daar hoort iedereen bij! Een klein dorpje in de natuur waar iedereen hetzelfde is. Kinderen nieuwe dingen leren maar ook volwassenen. We willen graag 4 keer per jaar een kinderkamp organiseren, om zo kinderen meer en meer te leren. Kinderen die normaal niet op vakantie gaan, scouting en andere organisaties. Kortom laten zien hoe fantastisch de natuur is!

Door beter naar de natuur te kijken en te luisteren willen we ontdekken hoe we de natuur ook wat terug kunnen geven. Samen te werken mét de natuur. Meer te leren over permacultuur, het toe te passen. Hoe maken we aarde? Hoe maken we de grond vruchtbaar? Hoe leven we van zo min mogelijk maar leren we de pure smaak van de natuur te proeven?

We nemen je graag mee op reis in het mooie Portugal, ga je mee?

wij weten ook dat niet alles in 1 keer bereikbaar zal zijn. Daarom willen we stap voor stap. Deze €50.000,- willen we gebruiken voor onze eerste stap; een stuk(je) land kopen van ongeveer 4 hectare. Wij willen het liefst snel mensen ontvangen. Heel basic. Daarom hebben wij al ideeen uitgedacht om op natuurlijke wijze wat basis faciliteiten neer te zetten. Op die manier kan bijvoorbeeld kamperen al snel plaats vinden. Nee, geen fancy camping met animatie. Maar wel een waar de vogels ‘s morgens je wakker maken. Waar je leert van de natuur. Waar we je laten zien hoe je bijvoorbeeld op natuurlijke basis shampoo, wasmiddel of scrub! Dat is waar we mee willen beginnen, als de start gemaakt is volgt de rest vanzelf! Ons doel is absoluut niet om uiteindelijk winst te maken. Wij willen onszelf een reeel basis “salaris” uit betalen zodat we basic kunnen rondkomen. De rest zullen en willen wij blijven investeren om het gekochte land telkens weer te optimaliseren! 

Droomt u met ons mee? Tot snel in Portugal!

Jessica Alexander
14-05-2019

Subsidie vauit Portugal zelf

Inmiddels hebben wij een leuk aantal contacten kunnen leggen. Onder andere met iemand die ons gaat helpen met subsidies aan te vragen bij de overheid van Portugal. In de regio waar we zitten gaat het als een langzaam vuurtje rond. Mensen raken enthiousiast! Zo hebben we Luis ontmoet. Hij gaat ons volgende week meenemen naar een aantal stukken land. Maar ook heeft hij iemand gevonden die voor grote bedrijven subsidies regelt. Hij heeft aangegeven ons ook te helpen er mee. Met het idee dat, zoals hij het vertelde, dat wij vrijwel zeker kans hebben op minimaal 50% subsidie vanuit de overheid, zijn wij erg optimistisch! 

 


2 donaties
€ 70,00
Doel: € 50.000,00
0%

Deze actie is gesloten.