Lancering Boek Zonen en Dochters van God

Lancering Boek Zonen en Dochters van God | Geld inzamelen
 
 
Help bij het lanceren van dit bijzondere basishandboek voor gelovigen.

Al vanaf dat ik 16 ben heb ik er van gedroomt om een boek als dit te schrijven. Een boek die een brede basis geeft om als gelovige te leren leven zoals Jezus deed. Jezus is de perfecte mens zoals hij bedoeld is, vol liefde goedheid, kracht leven, waarheid en verbinding. Wat is er nu mooier dan te weten hoe je zo kunt leven als Hem.

In middels ben ik 28 en heb ik afgelopen 2.5 jaar intensief aan dit boek gewerkt. Dit boek is reeds nu voor 80% geschreven en voor wie tot nu toe mee hebben gelezen (zo'n 15 mensen) heb ik bijzondere positieve reacties teruggekregen. Het boek wordt geregideerd en professioneel uitgebracht voor een breed publiek en als het af is ook in het engels. 

Ik heb (voor even als achtergrond) theologie gestudeerd op de CHE en ben daarna een stichting begonnen met de naam Love Revolution (www.loverevolution.nl). Dit met als doel nieuwe dingen te ontwikkelen die bruikbaar zijn, kerk-breed. Dit boek is een kroon op de afgelopen 10 jaar waarbij ik intensief God heb gezocht, innerlijke genezing heb ontvangen en uitgedeeld, veel lichamelijke genezingen heb mogen zien door voor mensen te bidden, mensen helpen Jezus te leren kennen en het helpen onwikkelen van Jongeren werk.

Het boek bevat 5 hoofdstukken waarvan de hoofdstukken zo'n 150-200 boekpagina's per stuk beslaan. (Het boek bestaat zo'n beetje uit 5 kleinere boeken). Het is een coachingsboek waarbij continue uitgelegd wordt hoe je het uitgelegde kan integreren zowel praktisch als in je hoofd en hart. Het boek is o.a. gebaseerd op werken van Leanne Payne, C.S. Lewis, Bethel Church, YWAM & Verge en Morning Star en voor het grootste deel, persoonlijke inzichten uit de Bijbel. 

Het boek gaat gaat o.a. over het discipelen van mensen, leven volgens Gods plan, hoe je het evangelie overbrengt, hoe persoonlijke verandering werkt, hoe je overtuigingen kan veranderen, hoe angst werkt en hoe je ervan vrij kan komen, hoe je Gods stem kan verstaan, hoe je door je dag heen in verbinding met God kan blijven, hoe je Gods stem kan verstaan voor jezelf en anderen enz. enz. 

Het boek heeft als doel dat ieder die het leest concrete handvaten heeft om te groeien in leven als Jezus. Het is niet een boek wat je 1x leest maar wat je continue weer opnieuw erbij pakt, omdat het een basis geeft voor alle 5 de genoemde gebieden (Gebed, puurheid, liefde, bestemming en kracht). Het is dus een heel handig boek =).

Wat extra steun nodig:

Nu in deze laatste fase hebben we als gezin een extra zetje in de rug nodig. We leven namelijk als gezin (ik heb 3 kids en een prachtige vrouw) van giften. Ons loon wat bestaat uit giften is op dit moment 750 euro per maand. Daarom mijn vraag of jullie mij willen helpen met ondersteuning voor mijn gezin, zodat ik dit boek tot een spoedige afronding kan brengen en zo veel mensen blij kunnen worden met dit boek. 

Ik heb maximaal nog 6 maanden nodig om het boek op de plank te brengen. Dat betekend mochten de giften stabiel blijven, dat ik zo rond de 3000 euro nodig heb voor onderhoud en om het boek uit te brengen.

Deze maand was de laatste maand dat we nog vanuit ons spaargeld kunnen aanvullen wat we te weinig binnen krijgen, dus nu spant het erom!

Dus hierbij mijn vraag om jou hulp. Zou jij financieel willen helpen om zo dit boek te kunnen realiseren?

Dit met ultieme doel dat, spoedig veel (nieuw/jong)gelovigen hierdoor bekrachtigt kunnen worden en handvaten krijgen voor hun leven met Jezus.

Voorproefje:

Voor de inhoudsopgave:

Klik hier

Voor een paar fragmenten uit het boek:

Klik hier

Heb je zoiets van: ik wil wel ondersteunen maar ik zou dan graag als tegenprestatie ook het boek of meerdere boeken ontvangen tegen inkoopprijs willen ontvangen? Laat dit dan even weten! Want uiteindelijk is doel dat het boek zo veel mogelijk tot zegen kan zijn.  Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 340,00