Lakas, het zeehondje

Lakas, het zeehondje | Geld inzamelen
 
 
Meet Lakas, Help jij ons om Lakas beter te maken?

Hallo Allemaal,

Mijn naam is Faith Landman, Miss Earth Netherlands 2017. Op de foto zie je mijn zeehondje Lakas
Zij is verzwakt en vermagerd bij Pieterburen Zeehondencentrum binnengebracht. Zij heeft in de zoogperiode van 4 weken waarschijnlijk niet genoeg vette melk bij haar moeder kunnen drinken. Dit kan veroorzaakt zijn door verstoring, storm of een tekort aan voedsel voor de moeder.
Omdat de jonge pup Lakas na de eerste vier weken van hun leven moet leren jagen en beginnen met het vangen van garnaaltjes en kleine visjes, ontstaan er snel problemen zoals infecties in de bek en in de gewrichten. Gelukkig kunnen we met gezonde voeding, extra vitamines en medicijnen een goede behandeling geven. We verwachten dat deze jonge zeehond nog zo'n 6 weken bij Pieterburen zeehonden centrum moet blijven voor ze weer kan worden vrijgelaten.

Lakas is op 22 augustus vermagerd en verzwakt gevonden op het strand van Vlieland. Bij binnenkomst woog ze 10.3 kg.

Het gaat inmiddels al weer een stuk beter met Lakas. Vorige week is ze vanuit quarantaine verhuisd naar een buitenbadje. Hier kan ze zwemmen en spelen samen met andere zeehonden.Op dit moment liggen ze allemaal in het zonnetje te genieten en dat is de beste genezing!

Lakas weegt inmiddels 15 kg en eet haar vis al helemaal zelfstandig ( ze krijgt hele haringen)

De verblijfkosten, medicijnen en verzorging zijn natuurlijk niet gratis en daarvoor hebben we jouw hulp nodig! Wil jij ook graag zien dat Lakas binnenkort wordt vrijgelaten in de natuur en herrenigd wordt met haar familie? Doneer dan snel via de onderstaande link, Ik ben erg dankbaar voor alle Donaties!

Liefs xx
Faith Landman,
Miss Earth Netherlands 2017Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 190,00

Deze actie is gesloten.