Laatste wens van Gerard GESLOTEN

Laatste wens van Gerard GESLOTEN | Geld inzamelen
 
 
Laatste wens van Gerard om nog te reizen

Wij willen iedereen heel hartelijk bedanken voor de donaties. Jullie waren heel gul.

Gerard gaat met zijn vrouw de 31e oktober naar Curacao. Wij hebben het geld overgedragen aan Rianne, zijn vrouw. Zij gaat het hem in de vakantie overhandigen. Ze vond deze actie bijzonder lief.

 

 

 

Wij willen jullie aandacht vragen voor een laatste wens van onze oud-collega Gerard.

Gerard is door zijn werk besmet geraakt met asbest toen nog niet bekend was dat dit schadelijk kon zijn. De laatste jaren had hij herhaaldelijk een longvliesontsteking. Omdat hij al vermoedde dat dit niet goed ging aflopen is hij drie jaar geleden, na 33 jaar werken bij ons bedrijf, heel bewust vervroegd met pensioen gegaan. Hij hoopte dat hij zo misschien wat langer zou kunnen genieten van zijn pensioen. Helaas kreeg hij al heel snel te horen dat hij longkanker had, waarna hij het traject van chemokuren is ingegaan.

Vanmorgen kwam het bericht dat ze niks meer voor hem kunnen doen. Hij zou graag nog met zijn vrouw een laatste keer op vakantie willen naar Curaçao, maar ze hebben hier momenteel geen geld voor. Ze kunnen wel gaan sparen, maar waarschijnlijk is het dan al te laat. Wat zou het fantastisch zijn om zijn laatste wens te kunnen waarmaken. Daarom willen we je vragen om een kleine donatie, zodat Gerard samen met zijn vrouw deze laatste reis naar dit mooie eiland kan maken.

We kunnen helaas geen foto van Gerard tonen, omdat hij er niets vanaf weet. Hij zou zich veel te trots voelen om hieraan mee te werken.

Hartelijk dank voor jullie donatie!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 180,00
Doel: € 5.000,00
3%

Deze actie is gesloten.