Laatste wens in vervulling laten gaan!

Laatste wens in vervulling laten gaan! | Geld inzamelen
 
 

Onze lieve man, (schoon)vader, opa, broer, zwager, vriend en collega heeft de vreselijke spierziekte ALS. Zoals de meeste mensen wel weten is er voor deze ziekte helaas geen medicijn wat hem kan genezen en is het een aflopende zaak.
Januari 2021 kreeg hij dit vreselijke nieuws. Nu (september 2022) zijn de spieren al zo aangetast dat er al een arm is uitgevallen, lopen (bijna) niet meer mogelijk is en zijn spraak en slik vermogen zwaar is aangetast. Het is vreselijk om te zien hoe zo een jonge man (53) zo gegrepen wordt door deze vreselijke ziekte. 

Een mens wat ziek is heeft maar een wens, beter worden. Helaas zal deze wens niet meer in vervulling gaan. Dus willen wij zorgen dat zijn andere laatste wensen nog wel in vervulling kunnen gaan.

Een dagje weg is al een hele opgave, denk aan de electrische rolstoel die mee moet, dus bijzonder vervoer voor heen en terug.

De kosten lopen voor elk uitje op. Daarom hebben we deze actie opgezet, om geld in te zamelen! Dromen nog uit te laten kunnen komen zonder op het budget te moeten letten. Tijd met zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen, familie en vrienden. Zijn tijd is kostbaar en de klok tikt helaas.

Helpen jullie mee zijn laatste wensen in vervulling te laten gaan? Wij en hij, zullen je eeuwig dankbaar zijn! 

 



Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.








135 donaties
€ 2.450,00