Laatste wens docent Renate van Haasteren

Laatste wens docent Renate van Haasteren | Geld inzamelen
 
 
Geliefde docent en ernstig zieke Renate van Haasteren, heeft nog één laatste wens!

De zo geliefde (oud) docent Renate van Haasteren heeft nog één laatste wens; uitgestrooid worden door haar prachtige gezin in Bonaire.

Onze geliefde docent Renate is ernstig ziek en heeft nog maar kort te leven. In een bedank filmpje spreekt Renate haar laatste wens uit. Het liefste zou Renate met haar gezin nog één keer naar Bonaire gaan. Bonaire; daar waar zij 15 jaar geleden getrouwd is met haar lieve man. Zij wilde haar kinderen de mooie plek en herinnering laten zien, waar zij getrouwd zijn. Helaas is dit niet meer haalbaar voor Renate. Daarom is haar laatste wens om uitgestrooid te worden in het prachtige land Bonaire, door haar gezin en haar ouders. Renate zou het liefste willen dat haar man en kinderen een mooie fotoreportage laten maken op dit prachtige eiland, zodat ze een levenslange herinnering hieraan hebben. En hoe mooi zou het zijn als ook de ouders van Renate aanwezig kunnen zijn bij de laatste reis en het laatste afscheid van Renate?! Na zo'n heftig maar mooi afscheid zou het ontzettend fijn zijn als haar man en kinderen daarna naar een andere plek kunnen gaan, zoals Curacao en daar een nieuwe mooie herinnering met elkaar kunnen maken. Dit zou de wens van Renate helemaal vervullen.!

Renate wordt herinnerd als een docente met ontzettend veel liefde en passie voor alle kinderen.! Renate is een hartverwarmende lieve vrouw die voor iedereen klaar staat en uit iedereen het beste haalt.! Renate is een voorbeeld voor vele docenten en leerlingen.!

Een ieder die jou kent zal beamen dat je een prachtmens bent.! Een parel.! 

We zullen je allen zo ontzettend missen.! En daarom gunnen we jou en je familie die laatste mooie, maar zo confronterende wens! 

Hoe mooi zou het zijn als jij met een gerust hart weet dat jou gezin nog één laatste reis met jou kan maken. 

En nog mooier als we dit bedrag snel op zouden kunnen halen en je nog samen met je gezin deze reis kunt uitstippelen en je toch nog een beetje deze reis kunt meemaken.!

Lieve Renate je verhaal en verdriet grijpt ons zo aan.! Je bent een pracht mens en een voorbeeld voor een ieder.! Bij de gedachte aan jou kunnen wij alleen maar aan positiviteit denken.! En wat grijpt het ons, en zo veel met ons, dan dit verschrikkelijke nieuws aan. Er zijn zoveel mensen om jou heen die jou zoveel meer gunnen dan deze laatste wens, maar helaas is dat niet meer mogelijk. Daarom gaan we er voor zorgen dat deze wens uit gaat komen.! Je laatste reis naar Bonaire met jouw prachtige gezin en lieve ouders.! En een nieuwe herinnering voor jouw man en kinderen op Curacoa.!

 

Liefs, dikke kus en dikke knuffel je oud leerlingen Lisette en Lyanne

 

Ondanks dat we ons streefbedrag bijna hebben gerealiseerd zullen we het bedrag ophogen. We ontvangen nog vele wensen om te doneren en willen deze mogelijkheid graag bieden. De extra donaties zullen gestopt worden in fijne uitjes voor Renate en haar gezin. Zo gaat Renate nog graag met haar gezin weekendjes weg of uiteten, zodat ze fulltime kan genieten van alle laatste momenten. 

Super trots op zoveel warme harten richting Renate en haar gezin! 

 

Het verdrietige nieuws heeft ons bereikt, dat onze geliefde Renate donderdagavond 8 maart rustig is ingeslapen.
Renate heeft ontzettend hard gevochten, maar heeft de strijd moeten opgeven.
Een nieuwe ster schijnt aan de hemel en je zal voor altijd in onze herinnering zijn.
We willen de familie en nabestaanden van Renate condoleren en sterkte wensen in deze ongekende stilte die zij achterlaat.
Lieve Renate, je bent ontzettend bijzonder en we zullen je enorm missen.!❤️🦋

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1160 donaties
€ 17.010,00
Doel: € 20.000,00
85%

Deze actie is gesloten.