Laatste eer voor Jesse

Laatste eer voor Jesse | Geld inzamelen
 
 

Op 18 november is bij een noodlottig verkeersongeval Jesse de Ruiter op 20-jarige leeftijd omgekomen. Zijn 15-jarige broer Remco raakte bij dit ongeval zwaargewond en ligt in het Sophia ziekenhuis. Voor  ouders Martin en Linda  een zeer emotionele en intens droevige situatie. Zij waken bij hun zoon en moeten tegelijkertijd de uitvaart voor hun andere zoon regelen. Priotiteit is, dat Remco bij de uitvaart van Jesse aanwezig kan zijn. De artsen stellen hiervoor alles in het werk. Martin en Linda willen een 'Jesse-waardige' uitvaart. Familie, vrienden en kennisen zijn welkom om afscheid te nemen van Jesse. Omdat het gezin zeer geliefd is, wordt er een massale opkomst verwacht. Dat brengt hoge kosten met zich mee. Om deze kosten te dragen, is deze crowdfunding opgestart. Elke gift wordt in dankbaarheid ontvangen en besteed aan de uitvaart en nagedachtenis van Jesse. Uit naam van Martin en Linda: dank voor uw medeleven en gift.

Gezien de medische situatie van Remco is er nog geen datum van de uitvaart bekend. Zodra het kan, wordt dat bekendgemaakt in dit bericht.

Yvonne de Ruiter
05-12-2022

We mogen terugkijken op een 'Jesse-waardige' uitvaart. Zoveel mensen, positiviteit, mooie woorden, verbinding, liefde... en vooral ook humor, vuurwerk, fakkels, landbouwvoertuigen en mooie auto's. Maar wat het belangrijkste was: Remco was erbij, mogelijk gemaakt door Stichting Ambulancewens en Sophia kinderzieken huis. Zo zou Jesse het gewild hebben. Mede dankzij alle gulle giften is dit mogelijk gemaakt. Het neemt het zware verlies niet weg voor Martin, Linda en Remco, maar het geeft hen veel warmte en troost. Nogmaals dank daarvoor.

Deze actie zal open staan tot 10 december, daarna wordt de actie gesloten.https://www.rijnmond.nl/nieuws/1584879/video-vuurwerk-en-tractoren-bij-uitvaart-jesse-20-in-de-hoeksche-waard


Yvonne de Ruiter
30-11-2022

Namens Martin en Linda wil ik alle mensen die hebben bijgedragen aan deze Crowdfunding hartelijk bedanken. Het is hartverwarmend, in deze loodzware weken voelen zij zich gesteund en getroost door het medeleven, berichtjes en giften vanuit de samenleving. Mede daardoor is het mogelijk geworden om Jesse morgen een 'Jesse-waardige' uitvaart te geven. De toestand van Remco is zodanig, dat hij een deel van de uitvaart kan bijwonen met de ambulance en verpleegkundigen van het ziekenhuis. Voor zijn verwerking en herinnering zal de uitvaart worden vastgelegd op foto en film. De opbrengst van deze Crowdfunding zal volledig worden besteed aan de uitvaart van  Jesse. Hij wordt nooit vergeten.


Yvonne de Ruiter
23-11-2022

De uitvaart van Jesse zal plaatsvinden op donderdag 1 december. 


1074 donaties
€ 20.820,00
Doel: € 10.000,00
208%

Deze actie is gesloten.