Laat pleeg kinderen spelen op de Parelhoeve!

Laat pleeg kinderen spelen op de Parelhoeve! | Geld inzamelen
 
 
Een FIJNE SPEELOMGEVING voor de kinderen van Pleegzorgboerderij De Parelhoeve!

DONATIE t.b.v. inrichting RECREATIERUIMTE en SPEELTERREIN

Op Pleegzorgboerderij De Parelhoeve te Fijnaart (Noord-Brabant) wonen momenteel 6 pleegkinderen, die om uiteenlopende redenen niet meer bij hun eigen ouders kunnen wonen. De vaste pleegouders, Leo en Jannette Bevaart, zorgen ervoor dat ze in liefde opgroeien en dat deze pleegkinderen alles krijgen wat ze nodig hebben.

Stichting Pleegzorgboerderij De Parelhoeve geeft financiële ondersteuning bij dit prachtige pleegzorgwerk door middel van o.a. fondswerving.
Er is ca. 80 m2 aan leefruimte bijgekomen en ingericht, waardoor er een optimale leefruimte is gecreërd en inmiddels ieder kind zijn eigen kamer heeft gekregen (één van de doelstellingen van de Stichting)

De Stichting gaat zich nu richten op het tweede deel van de doelstelling:
het creëren van voldoende SPEELRUIMTE -binnen én buiten- in 2 projecten:

PROJECT 1: Het realiseren van een SPEELKAMER c.q. RECREATIERUIMTE.
Hiervoor wordt het grote bijgebouw verbouwd tot een ruimte waar de kinderen dan fijn kunnen knutselen en spelen met allerlei nieuw speelgoed en spelletjes, wat goed is voor hun ontwikkeling.
Daarnaast kunnen ze dan ook heerlijk ontspannen en muziek luisteren op deze 'chill-kamer'.

PROJECT 2: het realiseren van een SPEELTERRAS op het buitenterrein.
Een grote speeltuin met o.a. 2 grote trampolines is al aanwezig, maar er gaat een groot terras van ca. 300 m2 bijkomen, zodat de pleegkinderen heerlijk kunnen spelen, fietsen en skelteren.
Dit terras wordt dan ingericht met o.a. een veilig hekwerk, tuinmeubilair, betonnen pingpongtafel en planten/bomen/struiken.

De Parelhoeve heeft van alle kanten en op verschillende manieren veel steun gekregen, maar er is nog zoveel geld nodig om deze LAATSTE TWEE PROJECTEN te realiseren!

Wilt u daarom een donatie aan Stichting Pleegzorgboerderij De Parelhoeve overwegen, om zodoende mee te helpen om bij De Parelhoeve EEN FIJNE SPEELOMGEVING te creëren voor kinderen die het zó hard nodig hebben?

De Stichting heeft al sinds 1 januari 2013 de ANBI-status, waardoor uw gift aftrekbaar is voor de Belastingdienst.

Namens onze pleegkinderen, hartelijk dank!

onze website www.stichtingdeparelhoeve.nl Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 135,00
Doel: € 35.000,00
0%

Deze actie is gesloten.