Laat onze Sanne weer leven | Geld inzamelen
 
 

Laat onze Sanne weer leven

Doneer voor een unieke behandeling in Utah, Amerika

Een jonge vrouw in de bloei van haar leven en in 1 klap veranderd alles, staat haar wereld op de kop en letterlijk stil.

 

Op een ochtend wanneer Sanne op weg is naar haar werk staat ze in de file en dit moment zal haar voor altijd bijblijven. Een bestuurder achter haar ziet de file over het hoofd en botst afremmend van 130 km per uur achterin op haar stilstaande auto. 

 

Er gaat een tijd overheen en ze wordt behandeld tegen de zogenoemde whiplash klachten. Inmiddels 2,5 jaar verder blijkt nu na vele testen en onderzoeken dat ze “niet-aangeboren hersenletsel (NAH)” aan het ongeluk heeft overgehouden.

 

Ze kan niet meer normaal functioneren, elke dag misselijk, 's morgens al doodmoe opstaan, slecht tegen licht en geluid kunnen en bewegende beelden waar ze gek van wordt. In drukte kan ze niet meer zijn, boodschappen doen is onmogelijk door de TL-lampen, piepjes van de kassa, kleuren van de producten en alle mensen die er dan ook nog eens lopen. Zelfs haar favoriete bezoekjes aan haar nichtjes zijn nauwelijks mogelijk, hierbij zit zij dan met haar koptelefoon afgezonderd om de geluiden te blokkeren.

 

Vastgekluisterd in huis en afgezonderd van de wereld, zo zien haar dagen er tegenwoordig uit. Vechtend tegen haar beperkingen is een dagelijkse confrontatie. Een strakke planning is genoodzaakt, alles moet gestructureerd, omdat er anders zogeheten kortsluiting in haar hersenen ontstaat.

 

De eens zo bruisende spontane jonge vrouw die vol in het leven stond, eindelijk haar werkplek had gevonden bij een bedrijf waar ze het ontzettend naar haar zin had, is weg. Een relatie die daardoor ten einde kwam, en ze achterbleef met haar hondje, die haar steun en toeverlaat is geworden in al haar verdriet.

 

Elke keer krijgt ze opnieuw te horen hoe ze met NAH moet leren omgaan en dat dit is hoe haar leven er voortaan uit zal zien. Maar de vechter die ze is, en hard aan het strijden is om beter te willen worden, laat het hier niet bij zitten. 

 

Maar nu is er hoop! Er blijkt een mogelijkheid te zijn op herstel, door een behandelingstraject in Amerika te gaan volgen. Een kliniek in Utah “Cognitive FX” behandeld mensen met hersenletsel. Vele mensen zijn afgereisd naar Amerika met goede resultaten! De op maat gemaakte behandeling wordt in een intensief tijdsbestek van ongeveer 5 tot 7 dagen toegepast (afhankelijk van wat nodig is). De behandeltechniek die wordt gebruikt, na 15 jaar lang onderzoek, heeft al vele mensen geholpen ze een kans te geven op een betere toekomst. 

 

Doordat Sanne arbeidsongeschikt is geworden en haar inkomsten geminimaliseerd zijn, kan zij zelf het behandelingstraject, vlucht, verblijf en begeleiding niet bekostigen.

 

Help Sanne haar leven terug te krijgen en doneer!

 

Wij Zullen het geweldig vinden als je deze actie zou willen delen via social media en/of familie, vrienden en kennissen en hen oproept om ook te doneren.

 

We willen je, mede namens Sanne, hartelijk danken voor je bijdrage.

 

 

Doneren kan ook anoniem of rechtstreeks naar

NL43RABO0350051232 ten name van S. Haar

 

Extra Informatie:

Informatie over deze behandeling kunt u kijken op https://www.cognitivefxusa.com/

htpps://volkskrant.nl/a-ba605982

Voor vragen en/of een hartverwarmend berichtje kun je e-mailen naar SanneNaarUtah@gmail.com

Updates over hoe het nu met Sanne gaat kunt u kijken op de Facebookpagina: (Deze volgt nog)

Doordat Sanne niet in staat is zelf te communiceren, zullen de Facebookpagina en E-mail adres beheerd worden door haar familie en vrienden.

 

Sanne Haar
16-02-2020

Wat geweldig dat er al zoveel donaties gedaan zijn! Wij willen iedereen namens Sanne bedanken die tot op heden gedoneerd heeft. 


 

Laat een reactie achter

268 donaties
€ 14.980,00
Doel: € 20.000,00
74% / 133 dagen te gaan