Laat NUT de warmte voelen van Leidsche Rijn

Laat NUT de warmte voelen van Leidsche Rijn | Geld inzamelen
 
 
Help NUT uit de Brand

NUT - Nieuw Utrechts Toneel
Misschien heb je het nieuws al gezien  "Theatergroep NUT aangedaan na brand"
Het NUT die ondanks de Corona mogelijkheden bleef zoeken om overeind te blijven, altijd op een positieve manier.
Het NUT die ons met hun fantastische theatershows altijd liet nadenken.
Nadenken over jezelf, nadenken over je naaste, nadenken over je medemens.
Een theatergroep die Leidsche Rijn voorziet van een ziel.
Laat van je horen door te doneren voor deze pracht club

Elly Verkleij
20-11-2020

❤️ Ontzettend bedankt voor je steun ❤️

 

Lieve mensen,

 

Initiatiefnemer van deze doneeractie Elly Verkleij, heeft de pagina aan het NUT overgedragen. Het is haast niet te geloven dat er meer dan 16.000 euro aan donaties bijeen is gebracht. We prijzen onszelf ongelooflijk gelukkig met jullie steun!

 

Het is niet alleen financieel een geweldig bedrag. De gedragenheid die we ervaren – of de warmte van Leidsche Rijn, zoals Elly het noemt – is een enorme troost. Het geeft energie en inspiratie voor de toekomst. De plannen voor 2021 staan al in de startblokken.

 

We zouden het geweldig vinden om contact te houden. Deze doneerpagina beschermt jouw contactgegevens. Daarom een oproep om ons te blijven volgen. Dat kan door je in te schrijven op onze nieuwsbrief (hier) ons te volgen op Facebook, Instagram of Twitter.

 

Wist je dat je ook onze vaste vriend kan worden? Al vanaf 5 euro per maand help je het NUT enorm. Je krijgt dan bovendien altijd 10 % speciale vriendenkorting op kaartjes en in onze webshop én we betrekken je bij ons gezelschap met een jaarlijks vriendenevent en leuke verrassingen. Het NUT heeft een culturele ANBI-status. Dat houdt in dat 1,25 keer het bedrag van je gift aftrekbaar is bij je aangifte inkomstenbelasting. Met een periodieke schenkingsovereenkomst is je gift zelfs volledig aftrekbaar.

Op onze vriendenpagina (hier) lees je meer over de mogelijkheden.

 

Na het weekend sluiten we deze pagina. Heel veel DANK lieve mensen, namens het NUT team en bestuur!

 

 

Ten slotte nog een berichtje van artistiek leider Greg Nottrot:

 

Lieve donateurs,

 

2020 had ons al behoorlijk wat uitdagingen voor de voeten geworpen. En juist toen ik dacht dat het niet gekker kon, brandde ons gloednieuwe thuis af. Het is totaal absurd om dit mee te maken. Een achtbaanrit: van verbazing, langs verdriet en woede, naar medeleven met de daders, terug naar woede, en dan weer naar blijheid vanwege alle steun en liefde die we krijgen, naar moe vanwege al het werk dat ons te wachten staat, naar dankbaar omdat we met een fantastisch team zijn, geholpen door een sterk bestuur en gedragen door zoveel lieve vrienden.

 

De rit is nog lang niet voorbij, maar ik weet zeker dat we aan het einde een prachtig nieuw huis hebben en dat we hier sterker uit zullen komen. Als een feniks in de vinex. Ik kijk uit naar 2021. Het wordt een mooi jaar en ik hoop jullie dan weer allemaal te zien bij een van onze voorstellingen.

 

Liefs Greg629 donaties
€ 16.686,00

Deze actie is gesloten.