Laat mijn lieve mopshondje weer normaal ademen!

Laat mijn lieve mopshondje weer normaal ademen! | Geld inzamelen
 
 
Mijn mopshondje heeft een BOS operatie nodig!

Al bijna 2 jaar genieten wij van ons mopshondje Molly, een hondje wat ons leven compleet maakt! 

Ondanks de goede fokker, de DNA tests, onderzoeken en goede ouders is ons lieve meisje sinds vorige week ineens erg benauwd..

Na onderzoeken en op advies van de DA, is er besloten voor een BOS operatie te gaan. Dit betekend dat Molly onder narcose gebracht word, en er bekeken word of het haar amandelen, neus of gehemelte of.. alledrie is.. dit word dan direct verholpen! 

Omdat wij erg veel van har houden, en een narcose een risico is, helemaal bij platsnuiten willen we haar alleen bij een specialist onder behandeling hebben. Dit is Dierenkliniek Sleewijk, deze zijn gespecialiseerd in platneuzen. 

Wanneer ze aan alledrie geholpen moet worden, zal dit rond de 700€ gaan kosten is ons verteld. Wij hebben dit als jong stel niet zomaar even klaarliggen, en het betalen in termijnen is geen optie bij Dierenkliniek Sleeuwijk, er dient met pin of contant betaald te worden na afloop. 

Daarom vragen wij via deze weg hulp, want wij hopen dat we nog heel lang van Molly mogen genieten en zij van ons!

Op dit moment moet ze zich rustig houden en eet zij uitsluiten zacht voer omdat ze zich verslikt in haar brokjes, dit is zielig en geen situatie voor een tweejarig hondje. Ze kan niet wachten om weer de oude te zijn, en wij ook niet! 

Je kunt Molly volgen op www.instagram.com/blackpug_molly

Alvast bedankt! 

 

UPDATE: Afspraak is gemaakt voor maandag 18/2 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 125,00
Doel: € 700,00
17%

Deze actie is gesloten.