Laat mijn biologische familie bestaan!

Laat mijn biologische familie bestaan! | Geld inzamelen
 
 
Na 17 jaar eindelijk mijn biologische familie gevonden!

 

Allereerst wat fantastisch dat u überhaupt de tijd neemt om dit te lezen! 

Trouwens ik mag wel "je" zeggen toch, dat praat veel fijner. :) 

Ik ben Kevin van Lanen, 19 jaar oud en kom uit het mooie, altijd gezellige Brabant. ( Ook wel Verkaasde Roemeen genoemd. ) 

Een aantal maanden geleden had ik mezelf opgegeven voor het programma Spoorloos. Ja, inderdaad ik ben via TNT Post in Nederland gekomen. Nee even zonder gekkigheid, ik ben op mijn 2e geadopteerd uit Roemenië. En toen ben ik in dit mooie maar vaak koude Nederland terecht gekomen. En daar ben ik maar al te blij mee! Vooral omdat ik nu weet, waar ik anders zou zijn opgegroeid. 

Ik kreeg al heel snel te horen dat Spoorloos voor mij opzoek gaat naar mijn Biologische familie. 

En voor ik het in de gaten had, zat ik al in het vliegtuig met Jetske onderweg naar mijn geboorteland. 

Het was een lange achtbaan waar ik in stapte. Opnames en nog eens opnames, emoties en nog eens emoties. Maar ik kan je vertellen, dit is de beste achtbaan waar ik ooit in ben gestapt. Daar kan de Piton niet aan tippen! 

 

De Ontmoeting

De dag waar ik jaren op gewacht had, mijn biologische familie ontmoeten! 

 Wauw, een dag om nooit te vergeten! Ik besef me nu, dat het heel moeilijk is om deze dag typend te omschrijven. Maar ik denk dat jullie dat wel kunnen begrijpen. In mijn video`s op Youtube geef ik een duidelijk beeld hoe ik deze dag(en) ervaren heb.  

 

Het gaat niet goed met mijn familie 

Ik had er al rekening mee gehouden, dat ze arm zouden zijn.  Ik had mezelf op het ergste voorbereid.

Dus na al de kusjes en de knuffels, en na dat ik heel mijn familie had ontmoet ging ik rond kijken. 

En ja, ik zag gelijk dat ze arm zijn.. En dat mijn moeder erg ziek is.. Ik weet zeker dat helaas vele van jullie kunnen inbeelden hoe het is om je moeder ziek te zien.. Ze probeerde zich sterk en groot voor mij te houden in die tijd dat ik er was. Maar daar kijk je natuurlijk dwars doorheen. Het is voor jullie misschien raar, maar wanneer jullie je eigen vader/moeder aankijken weet je ook meteen wat er speelt. Het mooie is, dat ik dat ook al had vanaf dag 1. 

 

Mijn biologische moeder heeft mij nooit af willen staan.

Ik ben destijds verkocht door een arts uit het ziekenhuis. Mijn biologische moeder heeft 19 jaar naar mij gezocht, mijn broers/zussen ook. Moet je eens voorstellen hoe die jaren voor hun was.. Sinds dat ze mij kwijt is geraakt is, ze ziek geworden. En dat werd alleen maar erger, en erger! Zij hebben al die jaren geen geld gehad voor goede medische zorg. Wij zien ook goed in, dat ik niet jaren later opzoek moest gaan naar mijn familie. Tijdens mijn eerste bezoek aan mijn familie, heb ik meteen mijn moeder ingeschreven bij de gemeente. En meteen een verzekering voor het hele jaar afgesloten, zo dat ze in ieder geval verzorgd kon worden in een ziekenhuis. Die dag erna vertrok ik weer naar Nederland, die dag is mijn biologische moeder ook meteen naar het ziekenhuis gegaan. Ze werd direct voor 3 weken opgenomen. Moet je na gaan hoe hard het nodig is.. Pff.. 

 

Wil jij mijn familie alsjeblieft  helpen? 

Armoede is veel dichterbij dan dat we denken. 

Niemand van mijn familie is verzekerd, ook mijn neefjes en nichtjes niet.. Ze hebben echt gezondheidsproblemen, maar ze kunnen nergens terecht.. Ook mist mijn familie veel dingen, wat voor ons al Nederlanders niet meer dan normaal is. Ik noem een aantal voorbeelden, hun toilet is een houten hokje buiten. Ze hebben ook geen bedden, nee ze slapen met 7 op twee banken in de woonkamer.. In mijn Youtube video`s is alles veel duidelijker te zien. Ik ben echt geen talent in typen, maar goed dat ik een Youtube kanaal heb en geen Blog.. 

 

Mijn wens  is : 

Wil jij mijn familie in Roemenië helpen? En wil jij een keer zien waarvoor je iets doneert?

Want wij filmen uiteraard alles, wanneer ik ook maar €1,00 uitgeef krijgen jullie dit te zien in mijn video`s op Youtube! 

Dus kan jij iets missen, en wil jij mijn familie helpen naar een beter leven? Op wat voor manier dan ook? 

 

Wees niet bang, met elke cent  ben ik, vooral mijn familie erg blij en dankbaar!! 

Zoals ik al zei, ik ben geen talent in typen. Om een beter beeld van mij, en mijn familie te krijgen raad ik je aan om mijn video’s om Youtube te bekijken en mijn Facebook pagina eens te bekijken. 

En daarop is natuurlijk terug te zien, hoe ik met jullie hulp mijn familie ga helpen! 

Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCioocSNvUDV4pcUXWPM4aZA

Facebook : https://www.facebook.com/Kevinvlanen/?ref=aymt_homepage_panel

 

Wil jij mij persoonlijk iets vragen, dat vind ik alleen maar gezellig! 

Stuur me een berichtje op mijn Facebook pagina, ik zie graag je berichtje tegemoet komen.

Mailen mag natuurlijk ook, dit kan naar :  kevinvlanen1998@gmail.com 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

71 donaties
€ 1.937,00

Deze actie is gesloten.