Laat een hartenwens uitkomen Make a Wish Nederland

Laat een hartenwens uitkomen Make a Wish Nederland | Geld inzamelen
 
 
Vervullen van hartenwensen Make a Wish Nederland

Kom in actie!


Jij kan levens veranderen! Ergens in Nederland knokken kinderen als Thijn, Ismael en Iris tegen hun ziekte. In plaats van lekker buiten te spelen, liggen ze thuis in bed. Of in het ziekenhuis. Soms raken ze hun haren kwijt. Of worden ze misselijk van al die medicijnen. Met weinig moeite kun je heel veel voor ze betekenen –daar word je zelf ook blij van.

Make-a-Wish Nederland vervult de liefste hartenwensen van kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een bijzonder effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

In Eindhoven wordt op 7 en 8 september 2019 voor de 10e en laatste keer het Meerhoven24  loopevenement georganiseerd. De uitdaging is om in een teamestafette, gedurende 24 uur, zo veel mogelijk rondjes te lopen op een parcours van 2,2 kilometers om uiteindelijk zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Make-A-Wish.

2Run4kids is een team van enthousiaste sportieve lopers dat deze uitdaging graag aangaat, en zijn uiterste best gaat doen voor            Make-A-Wish. We lopen voor Femke, onze mascotte. Ze heeft 4 jaar geleden leukemie gehad. De Make-a-Wish dag was voor haar een bijzondere ervaring wat haar weer kracht gaf. dat gunnen we alle kinderen die te kampen hebben met een levensbedreigende ziekte.

Om zo veel mogelijk wensen te kunnen vervullen (helemaal omdat volgend jaar de laatste mogelijkheid is) proberen we zo veel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel. Hierdoor bieden we zieke kinderen de mogelijkheid om weer heel even kind te zijn in plaats van patiënt!

Hiervoor hebben we uw steun hard nodig!

We geloven in de kracht van het vervullen van een hartenwens. We hopen dan ook op zo veel mogelijk donaties om zo veel mogelijk hartenwensen van doodzieke kinderen in vervulling te kunnen laten gaan!

 Laat je hart spreken en doneer s.v.p.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

2 donaties
€ 20,00
Doel: € 5.000,00
0%

Deze actie is gesloten.