Laat de zorg dansen

Laat de zorg dansen | Geld inzamelen
 
 
Zorg jij voor mij zorg ik voor jou, zorg voor elkaar, zorg samen voor feest voor de zorg

 "Zorg goed voor onze stad en voor elkaar." was de uitspraak van jongstleden overleden Burgermeester van der Laan zijn uitspraak trof mij direkt in het hart, ik dacht hier moet ik iets mee doen.

Ik kom geregeld in een zorgtehuis voor dementerende mensen en zie hoe liefdevol de mensen daar verzorgd worden. Maar dit gaat niet vanzelf. De mensen die in de zorg werken krijgen weinig betaald voor hun werk, vaak werken ze alleen of met zijn twee op een afdeling met 16 dementerende mensen.

Ze halen de mensen  's morgens uit bed, douchen, aankleden, ontbijten, helpen met de voeding medicatie geven, aandacht geven.

's avonds eten maken, helpen met eten, medicatie geven , activiteiten doen, incontinetiemateriaal verschonen, mensen nachtkleding aan doen en naar bed helpen.

De mensen die ze verzorgen zijn vaak in de war en hebben heel veel aandacht en hulp nodig.

Mijn hart smelt als ik zie hoe de verzorgende ondanks hun drukke baan ook nog tijd en aandacht voor deze hulpbehoevende mensen hebben. Iets wat wij uit handen geven.

Respect voor de zorg

 

Laten wij samen iets doen voor deze mensen in de zorg, zodat ze een stuk ontspanning krijgen en daardoor hun werk weer iets meer ontspannen kunnen doen.

Doneer voor een dansfeest voor de zorg

Hiervoor is een locatie, een dj , geluidsapparatuur, barpersoneel, garderobepersoneel, hapjes nodig.

1 feest voor 250 mensen kost ca. 2100 euro

We hopen er meerdere te kunnen gevenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

1 donatie
€ 10,00
Doel: € 6.300,00
0%

Deze actie is gesloten.