Laat de wensen van de kinderen van VISIO uitkomen!

Laat de wensen van de kinderen van VISIO uitkomen! | Geld inzamelen
 
 
Help mee en maak de wensen van BLINDE SLECHTZIENDE KINDEREN bij VISIO waar!

HELP ONS MEE en DONEER om de wensen van de BLINDE & SLECHTZIENDE KINDEREN bij VISIO waar te maken!

Ik ben Wiarda, de moeder van Wessel (9 jaar). Wessel is slechtziend en heeft het Smith Magenis syndroom. Sinds een klein jaar kan Wessel, vanwege zijn 24 uurs zorg, meervoudige handicap en slechtziendheid, niet meer continu thuis wonen. Hij woont nu doordeweeks op een van de vier woon- en logeergroepen van Koninklijke VISIO in Haren. 

Ik weet niet of jullie wel eens hebben gehoord van VISIO, maar in Haren (Gn) zit een school en instelling (De Heukelom) waar slechtziende en blinde kinderen naar toe kunnen, Op hetzelfde terrein kunnen ze naar school of hebben dagbesteding, kunnen logeren of zelfs wonen. De meeste kinderen hebben naast een visuele beperking ook nog een (ernstige) meervoudige handicap. Zowel lichamelijk als geestelijk, sommige zelfs blind en doof. 

Zoveel wensen
In navolging van ons succesvolle inzamelingsproject van vorig jaar om de woon- en logeergoepen te voorzien van nieuw en veilig buitenmeubilair hebben we niet stilgezeten. De kinderen en begeleiders hebben afgelopen zomer kunnen genieten van het samen buitenzijn op de nieuwe buitensets en zo kwamen er steeds meer ideeën los om nog meer wensen te gaan vervullen.

Want ondanks dat de potjes voor extra voorzieningen steeds leger raken, blijven de wensen van de kinderen groeien.  

Zo is bijvoorbeeld de huidige (spel)computer dringend aan vervanging toe, staat een karaoke-set hoog op het wensenlijstje en zou de snoezelruimte wel voorzien mogen worden van een nieuwe ontdekkings- en zintuigprikkelende inrichting. Helaas zijn we voor de aanschaf van dit soort extra's grotendeels afhankelijk van giften en donaties. En daarom blijven we bezig met inzamelingsprojecten om dit mogelijk te kunnen maken. 

Wie helpt mee dromen waar te maken? 
Dus ik hoop dat iedereen die dit bericht leest iets voor ons, en dan vooral voor de kinderen, iets zouden kunnen of willen betekenen. Dit kan in de vorm van een financiële bijdrage maar natuurlijk ook in de vorm van de gewenste spullen waar we wat mee kunnen doen.

Iedereen die mee wil doen met deze (doorlopende) actie en zijn of haar steentje wil bijdragen in de vervulling van de wensen van onze kinderen, alvast ontzettend bedankt voor jullie bijdrage!

Deel dit bericht alsjeblieft zo vaak je kunt zodat we zo veel mogelijk mensen kunnen bereiken! Alle beetjes helpen en je kunt al (anoniem als je wilt) doneren vanaf 5 Euro.

In ieder geval alvast ontzettend bedankt voor een ieder die deelt & doneert!
Wiarda Boneschansker, moeder van Wessel

Voor meer informatie over het Smith Magenis syndroom, VISIO of de actie: kijk dan op www.dekniezebietertjes.com of op www.visio.org of doneer direct!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 95,00

Deze actie is gesloten.