Laat de konijnen buitenspelen! | Geld inzamelen
 
 

Laat de konijnen buitenspelen!


Hun grootste wens: een nieuw verblijf met buitenren

Kinderboerderij Het Akkertje is een kinderboerderij in Rijswijk en staat op de grens van Den Haag. Het is voor veel mensen een fijne plek om even tot rust te komen of er met de kinderen te kunnen spelen en kennis te laten maken met de dieren.

De horecagelegenheid zorgt normaal gesproken voor extra inkomsten die de boerderij ten goede komen. Maar door de coronacrisis mogen er helaas al lange tijd geen bezoekers komen. Door het gemis van deze inkomsten blijven er dingen, zoals onderhoud, liggen. Zo hebben de buitenkonijnen dringend een nieuw verblijf nodig.  

Om deze reden ben ik, Eloise Brouwer (vrijwilliger bij Het Akkertje sinds 2015) samen met mijn partner Liesbeth een actie gestart via doneeractie.nl. We zijn al een heel stuk op weg. En we hopen dat u het laatste zetje wil geven zodat we heel snel kunnen beginnen met het bouwen van een nieuw verblijf. Dit verblijf willen we dan gelijk een stuk ruimer maken zodat ze heerlijk samen met hun vriendjes kunnen rond huppelen en ook dat ze deze keer lekker naar buiten kunnen. Dit zou niet alleen fantastisch zijn voor de konijnen maar natuurlijk ook veel en veel leuker voor alle bezoekers, groot en klein. ;-)

Iedereen die tot nu toe gedoneerd heeft willen we heel erg bedanken voor de steun. Het is geweldig om te merken hoeveel mensen kinderboerderij Het Akkertje en de dieren daar een warm hart toe dragen. 

Helpt u mee ons doel te bereiken? Dit kan natuurlijk door een bijdrage te doneren maar zeker ook door deze actie te delen via sociale media. Hartelijke dank. 

Vriendelijke groet,

Vrienden van Het Akkertje, Liesbeth van Cappelle & Eloise Brouwer

Link naar item Rijswijk.tv - Doneer een bijdrage voor konijnenverblijf Het Akkertje

Eloise Brouwer
12-06-2021

Beste allemaal,

Jullie vragen je waarschijnlijk af hoe het ervoor staat met het nieuwe verblijf voor de konijnen. 

Zoals jullie wellicht vernomen hebben in de media, heeft de 1ste kamer een nieuwe dierenwet aangenomen. Het is ons op dit moment niet duidelijk waar een konijnenverblijf volgens de nieuwe wet aan moet voldoen. Daarom hebben we besloten te wachten totdat we dit wel weten. Het zou namelijk zonde zijn om het geld uit te geven aan een verblijf wat straks misschien niet aan de wettelijke eisen voldoet. Zodra we meer weten, zal ik wederom een update plaatsen.

Groet, Eloise Brouwer 


Eloise Brouwer
19-04-2021

Lieve, lieve mensen, Liesbeth en ik willen jullie uit de grond van ons hart bedanken voor jullie gulle donaties en lieve berichten.

Wat geweldig dat ook dit doel is behaald! Sterker nog, dat we ook hier meer hebben opgehaald dan waar we om gevraagd hebben. We zullen het geld wat overblijft uiteraard goed gebruiken. 

Eerst zal het pauwenverblijf gebouwd worden. Daar we midden in de lammerentijd zitten, kan ik niet zeggen wanneer het nieuwe konijnenverblijf er staat. We zullen jullie via deze website, via de Facebook pagina van Het Akkertje en via mijn eigen pagina Elo's balkonnetje op de hoogte houden. 

Nogmaals heel hartelijk dank en hopelijk kan de boerderij weer snel open en zien we jullie daar. 

Hartelijke groet,

Liesbeth van Cappelle en Eloise Brouwer 

 


Eloise Brouwer
28-03-2021

Wat gaan we goed!! Samen met het extra geld wat op de andere actie voor de pauwen binnen is gekomen, hebben we nog maar €350 nodig om ook het doel van een nieuw konijnenverblijf te behalen. Echt te gek hoor lieve mensen. Super bedankt!! 


 

Laat een reactie achter

82 donaties
€ 1.370,00
Doel: € 1.200,00
114%

Deze actie is gesloten.