Laat Cynthia niet in de kou zitten | Geld inzamelen
 
 

Laat Cynthia niet in de kou zitten

alles loopt even anders......

Laat Cynthia niet in de kou zitten!

Zoals veel van mijn vrienden weten ben ik begin maart eindelijk opnieuw begonnen met mijn nieuwe leven, positief en vol goede moed! 
En toen kwam Covid-19 en werd mijn toekomstperspectief ineens heel anders. Het gids-seizoen is van de baan, alle in de winter vergaarde opdrachten zijn geannuleerd. De financiële situatie is nijpend. Inmiddels zijn er een aantal sollicitatiebrieven de deur uit voor andere functies, maar het is me domweg nog niet gelukt om iets te vinden.

Ik ging van succesvol ondernemer naar bijstandsmoeder (Tozo), die vanaf 12 maart heeft geduimd dat de CV-ketel nog een poosje mee zou gaan.

Die ketel is 17 jaar oud en vertoont nu zoveel kuren dat reparatie geen zoden aan de dijk zet. De installateur heeft gezegd dat een oplapbeurt van € 400,- misschien kan zorgen dat de ketel nog een jaartje meegaat. Een nieuwe ketel is natuurlijk een veel betere keuze, ook economisch. Zo krijg ik iets meer ruimte in mijn maandelijkse uitgaven. Een nieuwe ketel + installatie is begroot op zo'n 2500,- Geld dat ik niet heb, en voorlopig ook niet ga verdienen.  

Dus zet ik mijn schaamte opzij en vraag jullie om hulp.  

Ben jij nog wel aan het werk? Kan jij op dit moment iets missen? Zodat wij straks niet in de kou zitten?

Aarzel niet contact met me op te nemen als je vragen of ideeën hebt.

Cynthia van Leeuwen
20-05-2020

Lieve allemaal!

Echt:  jullie hebben me zo ontzettend verrast met alle gulle gaven! onvoorstelbaar en zooo snel. Dit kan ik met geen woorden beschrijven! Als we toch eens konden knuffelen.....  het geeft mij een enorme boost! De Ketel is besteld de installateur ook. En zo komt splinter door de Zomer!

alle anonieme mensen en onbekende namen. Fantastisch! Alles wat ik kan zeggen is niet voldoende! Kanjers, dat zijn jullie allemaal voor mij! 
Ik hoop jullie allemaal persoonlijk te mogen bedanken als ik je zie. Behalve de anonimi šŸ™šŸ™šŸ™.

Liefs cynthia


 

Laat een reactie achter

65 donaties
€ 3.685,00
Doel: ā‚¬ 2.500,00
147%