Geld inzamelen | Laat Buddy Romy helpen
 
 

Laat Buddy Romy helpen

Ik durf niks alleen. Een hulphond kan mij helpen weer alleen naar buiten te gaan.

Romy aan het woord:

‘Ik heb last van een angststoornis en ik heb een vorm van autisme. Ik durf niks alleen.
Alleen naar buiten gaan durf ik niet, alleen slapen vind ik ook heel eng want ik ben heel bang voor brand en inbrekers. Mijn moeder gaat overal met mij mee naartoe. Hierdoor heeft zij ook geen eigen leven meer.

Samen met een hulphond kan ik langzaam stappen maken om alleen naar buiten te gaan en ben ik minder bang omdat ik mijn hulphond bij me heb. Dus dan kan ik bijvoorbeeld alleen boodschappen gaan doen of naar vrienden gaan. De hond kan ook getraind worden om me uit een paniekaanval te halen. Als ik een hulphond heb dan ben ik niet meer afhankelijk van andere mensen en dan kan ik een zelfstandig leven leiden, net zoals elke andere 18-jarige.

De opleiding van mijn hond Buddy tot hulphond kost €21.000 en dit bedrag moet ik zelf bij elkaar werven. De zorgverzekeraar vergoedt helaas niets en de gemeente wil ook niet meehelpen.’

Romy heeft haar nieuwe pup Buddy inmiddels opgehaald, ze heeft zelf al haar best gedaan om geld in te zamelen maar is er nog lang niet. Dierapotheker.nl wilt haar hierbij helpen door namens Romy minimaal €5000,- euro te verzamelen. Zo zijn Romy en Buddy weer een stukje dichterbij het einddoel en kan Stichting Bultersmekke Buddy op gaan leiden tot een officieel erkende assistentiehond. 

U kunt hier rechtstreeks doneren of Romy haar zelfgemaakte producten kopen. Neemt u ook eens een kijkje op www.dierapotheker.nl/Steun_Romy. Alle opbrengsten gaan rechtstreeks naar de opleiding van Buddy.

Wij hopen op uw steun. Alvast heel erg bedankt namens Romy en Buddy.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

104 donaties
€ 1.355,00
Doel: € 5.000,00
27%