Laat arme Bredase kinderen buitenspelen

Laat arme Bredase kinderen buitenspelen | Geld inzamelen
 
 
Kinderen die in armoede leven verdienen een kans om buiten te spelen!

De eerste keer dat ik mijn voet op het Pukplein in Breda zette stond ik helemaal versteld. Een speelplaats voor kinderen die het thuis niet breed hebben, midden in de wijk, toegankelijk voor iedereen met vrijwilligers uit de buurt die toezicht houden. Een super mooi initiatief!
Helaas is het plein nodig aan renovatie toe. De tafeltennistafel is kapot, het dak van het huisje waar het speelgoed in staat is rot en de kinderen hebben schaafwonden van het ruwe grind dat op de grond ligt.

Het Puk Plein is een pleintje in het Liniekwartier in Breda. In deze wijk heerst veel armoede en er is thuis vaak geen plaats en geld voor speelgelegenheid. Daarnaast is er vaak ook geen geld voor vakanties, waardoor veel kinderen de hele zomer thuis zitten.

In juni 2019 bestaat het plein 5 jaar. Help mee deze kinderen een mooie jeugd te bezorgen, waar ook zij de kans krijgen te spelen net zoals andere kinderen. Het geld dat opgehaald wordt, wordt besteed aan een goede ondergrond om op te spelen, een nieuw dak voor het huisje waar de spullen in opgeslagen worden, nieuw speelgoed en eventueel wat ijsjes voor de kinderen voor komende zomer.

Doneer nu, jouw bijdrage kan er voor zorgen dat deze kinderen niet vergeten worden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 60,00
Doel: € 5.000,00
1%