LAAKVOORENMETELKAAR

LAAKVOORENMETELKAAR | Geld inzamelen
 
 
Gas ontploffing Den haag

Wij zijn (nog) een klein groepje bewoners van het mooie Laakkwartier in Den haag. Inmiddels is vrijwel iedereen op de hoogte van wat daar gister middag 27-01-2019 is gebeurd. Google; Gas ontploffing Den haag.

Wij wonen dicht bij de huizen en gezinnen die getroffen zijn bij dit incident. En omdat wij dit met onze hele buurt van zo dichtbij hebben meegemaakt, willen wij in actie komen voor de mensen zelf.

Zij hebben van het een op het andere moment geen huis, geen spullen, en geen kleding meer. Er is niets meer over van hun hebben en houden.. en om hen ook -al is het maar een klein beetje- het gevoel te kunnen geven dat wij met zijn alle aan ze denken vanaf het begin van het moment... machteloos toe hebben staan kijken hoe het er aan toe ging en hoe alle hulp verleners tot het laatste stukje puin bezig zijn geweest om de 28-jarige Sherwien als laatste onder de puin vandaan hebben gehaald.. willen wij met elkaar geld inzamelen voor deze slachtoffers.

Ook hebben wij zojuist contact gehad met het Rode Kruis en mogen daar vandaag een aantal collectebussen op halen, zodat wij met de kinderen langs de deuren kunnen om alle kleine beetjes bij elkaar te krijgen.

Wij gaan ons best doen voor onze "buurtjes"...

Patricia de Kok- Jamayma Spikker- Angelique Spang- Tatjana Simons.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
257 donaties
€ 6.542,00
Doel: € 1.000,00
654%

Deze actie is gesloten.