La Casita de Nicolas

La Casita de Nicolas | Geld inzamelen
 
 
Help jij samen met mij de kinderen van La Casita aan een beter leven?

Voor de mensen die mij nog niet kennen, ik ben Medina Berende. Op dit moment ben ik in Colombia. Ik ben hier om te zien waar ik vandaan kom. Ik ben namelijk geadopteerd. Als baby was ik 2 maanden in La Casita. Daarna kwam ik naar Nederland. Nu heeft niet ieder kind zoveel geluk. Daarom wil ik graag helpen. 

La Casita is een kindertehuis in Medellín. Op dit moment zijn er 51 kinderen in het tehuis. Hier verschillende oorzaken voor. Vaak kunnen de ouders niet voor hun kind zorgen vanwege economische problemen. Ook komt het helaas vaak voor dat er drugs in het spel zijn. 

Ik heb 2 dagen geleden weer voor het eerst in 18 jaar La Casita bezocht. Er zijn kinderen van alle leeftijden. Babies, kleuters, tieners. Sommigen zullen nooit meer uit het tehuis komen. Vanwege nieuwe wetten komen vele kinderen niet in aanmerking voor adoptie. 

La Casita bestaat geheel uit donaties en vrijwilligers. Soms moeilijk is om de kinderen van alle gemakken te voorzien. Daarom vraag ik jullie hulp. Met een kleine donatie kun je al veel voor deze kinderen betekenen. Zo kan La Casita zorgen voor voeding, medicijnen, luiers en andere verzorgingsmiddelen voor de kinderen.

Ik zal jullie d.m.v. foto's en videos op de hoogte houden van wat er met de donaties gebeurd. 

Ik hoop dat jullie me hierbij helpen, alvast bedankt!

 

Medina BerendeEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
42 donaties
€ 511,00

Deze actie is gesloten.