KWF Samenloop Voor Hoop Beverwijk

KWF Samenloop Voor Hoop Beverwijk | Geld inzamelen
 
 
Samenloop voor Hoop Beverwijk 2019

De SamenLoop voor Hoop is 24 uur wandelen voor kankeronderzoek. Daarbij wisselen teamleden elkaar af op een parcours, als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.
Rondom de wandelestafette organiseren wij een bijzonder programma voor alle bezoekers en teams. Er is genoeg gelegenheid voor een hapje en drankje en zijn er leuke activiteiten, optredens en workshops voor jong en oud.

Uiteraard zijn we nog op zoek naar sponsoren & donaties! Daarom vraag ik u om een donatie te doen voor het KWF zodat wij samen met u een fantastisch evenement kunnen neerzetten en een zo hoog mogelijk bedrag kunnen ophalen voor de strijd tegen kanker. Helpt u daar ook aan mee?

 

Alle enthousiastelingen kunnen zich inschrijven als team of vrijwilliger. Dit kan via de website: www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/noord-holland/beverwijk/aanmelden/


Voor de organisatie zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers om een aantal commissies te versterken. Lijkt dit je leuk of ken je iemand die dit graag zou willen doen? Of wil je meer informatie hierover? Stuur dan even een mail naar: beverwijk@samenloopvoorhoop.nl

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 40,00

Deze actie is gesloten.