KW1C in actie voor onderwijs in Bosnië

KW1C in actie voor onderwijs in Bosnië | Geld inzamelen
 
 
Basisschool opknappen in Bosnië Herzegovina

Van zondag 20 t/m vrijdag 25 mei ga ik als begeleidende leraar, samen met 37 razend enthousiaste studenten van het Koning Willem I College een basisschool opknappen in Konjic, Bosnië & Herzegovina.

Is dat nodig hoor ik je denken? Ja! Bosnië & Herzegovina is een land waar in de laatste eeuw een hoop is gebeurd. De 1e wereldoorlog, de 2e wereldoorlog en als laatste de Balkanoorlog die (pas!) 20 jaar geleden beëindigd is. Met het opknappen van scholen, het aanbieden van verschillende activiteiten en het uitwisselen van onze kennis en ervaring helpen wij kinderen vooruit. De studenten gaan na een voorbereiding van zo'n 3 maanden aan de slag om het project zelf uit te voeren. En daar kunnen we jouw steun goed bij gebruiken!

Wat we daar precies gaan doen? In samenwerking met stichting Out Of Area zullen we gedurende 5 dagen proberen een aantal klaslokalen zodanig op te knappen dat de kinderen die hier les krijgen op een fatsoenlijke en plezierige manier kunnen leren en opgroeien. De studenten gaan zelf stucen, verven, betegelen en als belangrijkste: de kinderen een onvergetelijke week bezorgen!

Ons doel is om zoveel mogelijk geld mee te brengen naar Bosnië zodat we daar ter plekke bouwmaterialen kunnen kopen en hopelijk een nieuwe, fatsoenlijke vloer voor in de klaslokalen.

Experience the feeling of doing good! Doneer snel, alle beetjes helpen!

TomEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

42 donaties
€ 520,00
Doel: € 500,00
104%

Deze actie is gesloten.