Kunstgras voor Offroad baan op de HFCC Racing

Kunstgras voor Offroad baan op de HFCC Racing | Geld inzamelen
 
 
een klein RC off road baantje creëren ter uitbreiding van onze accommodatie

Wie wilt dat nou niet? Lekker met je RC ( radiografische ) auto een paar sprongetjes pakken op een off-road baantje met een ondergrond van kunstgras!

Een door ons lang gekoesterde wens is om naast ons geasfalteerde on-road circuit een off-road baan te creëeren. De ruimte hebben we al ter beschikking maar een ondergrond van kunstgras nog niet. Kunstgras in een ondergrond die uitermate geschikt is voor een off-road buitenbaan. Weerbestendig en schoon. Tevens houdt het het opkomen van onkruid tegen. 

Nadat we meerdere sportverenigingen hebben benaderd met de vraag om tweedehand kunstgras kwamen we bij de sportcommissie van de gemeente Den Haag terecht. De sportcommissie was zeer behulpzaam maar kan ons helaas niet helpen met de benodigde 200 m2. Al het kunstgras in Den Haag, dat door de gemeente wordt gelegd, gaat na gebruik direct weer de markt op als onderdeel van de contracten.

Dit betekent dus dat we genoodzaakt zijn om het benodigde kunstgras zelf aan te schaffen waarbij uw hulp ons goed zou kunnen helpen. Het totaal benodigde bedrag voor 200 m2 gebruikt hockey kunstgras is € 650,- inclusief aflevering.

Elke donatie is meer dan welkom en zal gebruikt worden voor de aanschaf van het kunstgras. Helpt u ons ook?

HFCC Racing
16-01-2020

Beste donateurs,

Hierbij wil ik namens het bestuur van HFCC Racing de gelegenheid nemen u als donateur van ganser harte te danken voor uw genereuze en hartverwarmende gift.
De door ons gestelde doelstelling is dankzij uw donaties reeds bereikt en zelfs overschreden. De zaken zijn reeds in gang gezet om de off-road baan te gaan realiseren.
Met het extra geld dat is binnengekomen ( en eventeel nog gedoneerd wordt ) kunnen we ook meteen werk maken met het aankleden ( bijv verlichting ) van de off-road baan en is waarschijnlijk een welkome armslag om onvoorziene zaken te kunnen tackelen.

Dank jullie wel.

Met vriendelijke groet,

Ernst Haaksman, voorzitter HFCC Racing.


20 donaties
€ 1.090,00
Doel: € 650,00
167%