Kunsteducatie in Sri Lanka

Kunsteducatie in Sri Lanka | Geld inzamelen
 
 
Creatieve workshops in Avanthi Devi, een opvanghuis voor meisjes in Anuradhapura

In december vlieg ik naar Sri Lanka om hier twee maanden kunstactiviteiten te organiseren in Avanthi Devi. 

Avanthi Devi is een opvanghuis in Sri Lanka voor meisjes die onder meer vanwege seksueel misbruik of huiselijk geweld niet thuis kunnen wonen. De veertig tot vijftig meisjes die bij Avanthi Devi opgevangen worden hebben allen te kampen met psychische problemen, trauma’s of hechtingsstoornissen.

In december zijn de meisjes een maand vrij van school, om de juiste mentaliteit te waarborgen en hun creatieve ontwikkeling te bevorderen zal ik creatieve workshops organiseren in het kader van recycling. Om zo hun zelfvertrouwen en samenwerking te bevorderen, maar ook om hun kamers, waar ze met tien meisjes op slapen, meer eigen te maken.

Ik ga naar Anuradhapura vanuit de organisatie SriLanCare, al hun werk is met 0% overheadbeleid. Dit betekent onder meer dat ik op eigen kosten vanuit Nederland naar Sri Lanka ga. Maar ook dat al het gedoneerde geld daadwerkelijk wordt ingezet om de meisjes een veilige haven en kans op ontwikkeling aan te bieden. De stichting verdient geen geld aan de donaties.

Deze doneeractie is voor het bekostigen van de materialen van mijn workshops. Het eventuele resterende bedrag zal gedoneerd worden aan Avanthi Devi, zodat zij bijvoorbeeld de Sri Lankaanse "mama" en kokkin loon kunnen uitbetalen.

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

38 donaties
€ 531,00
Doel: € 700,00
75%

Deze actie is gesloten.