Kunst, muziek en cultuur is voor iedereen!

Kunst, muziek en cultuur is voor iedereen! | Geld inzamelen
 
 
Kunst en cultuur moet geen luxe zijn. LaDoMi Music More gaat hiervoor zorgen!

Kunst en cultuur hoort geen luxe te zijn.

 

Er zijn heel veel kinderen die geen leuke en leerzame cursussen kunnen volgen op het gebied van muziek, kunst, cultuur, dans en sport.

 

LaDoMi Music&More is een bedrijf die is opgezet door 1 ondernemende heer. Ik wil de mogelijkheid tot creëren voor Rotterdam Charlois en omwonende. De potentieel is er zeker, alleen het aanbod niet, althans, niet op zijn plaats. Het idee is simpel.
Een kleine talentenhuis van de wijk:

- Waar je geen nummertje bent.
- Waar iedereen speciaal is.
- Iedereen 1 talent heeft en mag ontdekken en ontwikkeling.
- Voor Jong en oud.
- voor IEDEREEN die zich wilt ontwikkelen of omdat hij/zij het gewoon leuk vindt om een cursus te volgen.

De cursussen kunnen gevolgd worden met een jeugdcultuurfonds. Dat houdt in dat de cursussen worden vergoed vanuit de jeugdcultuurfonds in samenwerking met de Gemeente Rotterdam. 

Buiten financieel is het ook supertof om te doneren met spullen: Denk maar aan: Tafels, stoelen, lessenaars, diverse muziekinstrumenten, klein lounge bankstel. een bureau, bijzettafeltje, nog een tafel voor de ontvangstruimte. Klein bruikbaar kantoorartikelen. Voetbalmateriaal, basketbalmateriaal, kleine pionnetjes, allerlei soorten bruikbare ballen. kwasten, pennen, potloden, canvassen, tekendoek, kleurpalettes, knutselmateriaal, Kortom: Alles wat voor een kind leuk is om te gebruiken en van te leren!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 30,00
Doel: € 15.000,00
0%

Deze actie is gesloten.