Kunst alvleesklier mogelijk maken

Kunst alvleesklier mogelijk maken | Geld inzamelen
 
 
Voor mijn verjaardag wens ik Diabetes beter behandelbaar!

Beste allemaal!

Zoals jullie (bijna) allemaal weten heb ik al ruim 13 jaar diabetes. Nu staat er een grote verandering voor de deur voor mij en al mijn mede-diabeten. Er is een kunst alvleesklier ontwikkeld en deze wordt momenteel getest. Ben je benieuwd hoe het werkt kijk dan op: https://www.diabetesfonds.nl/help-mee/vrijheid/kunstalvleesklier?gclid=EAIaIQobChMI4pGLqJzh3gIVg7TtCh0kjQyvEAAYASAAEgJn9PD_BwE

Het ontwikkelen en testen kost een hoop geld en daarom vraag ik dit jaar donaties aan Robin Koops, via het Diabetesfonds, voor mijn verjaardag. Ik hoop dat je uit mijn naam een kleine bijdrage wilt doen om mijn verjaardag te vieren. Alle beetjes helpen me om mijn doel te bereiken. Ik streef naar 500 euro, ik hoop uiteraard meer op te halen, maar alle beetjes helpen!

Ik heb hieronder informatie over Diabetes Fonds bijgevoegd.

1,2 miljoen Nederlanders hebben diabetes. Zij moeten leven met de dreiging van blindheid en uitval van hart en nieren. Dat vinden we onacceptabel. Daarom werken we hard aan betere behandeling en genezing van diabetes. Voor een gezond leven zonder dagelijkse zorgen. Dit doen we door wetenschappelijk onderzoek te financieren naar betere behandelingen, genezing en complicaties van diabetes type 1 en type 2.
Speciaal voor iedereen die te maken heeft met diabetes type 1 hebben we onze community www.diabetestype1.nl. Hier blijf je op de hoogte van onderzoek naar diabetes type 1, lees je blogs en kom je met elkaar in contact. Check Facebook regelmatig voor de meest recente en interessante artikelen. Ook hebben we een www.diabeatit.nl platform voor iedereen die in actie wil komen voor het Diabetes Fonds!

Doen julie mee aan een wereld zonder diabetes/beter behandelbare diabetes? Namens mij en al mijn mede-diabeten, dank jullie wel! 

Inge van der Meer
20-11-2018

Lieve allemaal!

Wat gaat het hard! We hebben al €400 opgehaald! Hierom heb ik het doel verhoogd naar €1000 euro.

Bedankt allemaal!

Spread the word! 8


29 donaties
€ 665,00
Doel: € 1.000,00
66%

Deze actie is gesloten.