Krachtige zelfvertrouwen voor kinderen

Krachtige zelfvertrouwen voor kinderen | Geld inzamelen
 
 
Kinderen en ouders handvatten geven voor meer kracht en zelfvertrouwen.

Door mijn dwarsleasie heb ik veel meegemaakt. Deze ervaring gebruik ik om kinderen d.m.v. diverse oefeningen bewust te maken en handvatten te geven om (nog) krachtiger en met meer zelfvertrouwen in het leven te staan.

Dit doe ik geheel vrijwillig. Door mijn beperkingen kan ik dit met mate doen. Maar wel met heel veel plezier en passie! Ik leer ook van de kinderen! Het geeft me na een een moeilijke periode in m'n leven weer een doel waarmee ik toch weer een zinvolle bijdrage kan leveren aan de samenleving.

Ik ben opgeleid tot Rots & Water trainer, heb de verdiepingscursus 'Jongens in hun kracht' gevolgd, een NLP opleiding gevolgd en ervaring als karateleraar. Dit allemaal komt samen in mijn eigen vorm gegeven RAW-training. RAW staat voor Respect - Aandacht - Weerbaarheid.

De afgelopen 2 jaar heb ik al aan bijna 200 kinderen en jongeren trainingen mogen geven. Het is fantastisch wat de kinderen aan me terug geven.

Ik wil me verder ontwikkelen om dit mooie werk voort te zetten. Hiervoor wil ik bij Gerbrand Martini van Nuova Strada de advanced cursus van 'Jongens in hun kracht' volgen.

Ik organiseer deze doneeractie, omdat ik geen geld verdien met dit vrijwilligerswerk en slechts een uitkering ontvang omdat ik niet meer in staat ben om aan het arbeidsproces deel te nemen. Dat maakt investeren lastig. Gerbrand kent mijn situatie en heeft ook een flinke bijdrage in de opleidingskosten gedaan! Daar ben ik hem zeer dankbaar voor!

Wil je me steunen om deze droom te verwezenlijken? Als je me steunt met minimaal 25 euro, dan krijg je een gratis workshop met je kind als je wilt, waarbij ik je handvatten zal geven om een stevige band te creëren met je kind. Om samen met humor en bewegen de weg vrij te maken naar een open relatie. Door stevig in het leven te staan vol zelfvertrouwen. Zowel kind als ouder.

Wil je me helpen? Druk dan op donatie en wees vrij om dit te delen.

De training is van 6-9 april 2017.

KINDEREN HEBBEN DE TOEKOMST

LATEN WE HEN DIE OOK GEVEN!

respectvolle groet,

EelcoEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
63 donaties
€ 1.890,00
Doel: € 1.825,00
103%

Deze actie is gesloten.