Kostenloos hulp bij Stalking en Grooming

Kostenloos hulp bij Stalking en Grooming | Geld inzamelen
 
 
Stichting BESCHERM ONS is gespecialiseerd in hulp bij extreme Stalking en grooming

Het terreur dat plaats vindt, wordt in vele gevallen gemeld bij de politie. Na de aangifte moet het eerst in behandeling genomen worden en vaak is er te weinig bewijsmateriaal en moet dit eerst verzameld worden. Dit betekent niet direct een oplossing voor het terreur dat u ongewenst ondergaat . Stichting Bescherm-ons werkt nauw samen met de politie en kan daardoor snel handelen.

Stichting Bescherm-Ons nemen uitgebreid de tijd om uw verhaal te beluisteren. Het is voor Stichting Bescherm-Ons van belang, dat de mensen die bij ons komen zich serieus genomen voelen en niet langer tegen een muur aan lopen. Na het beluisteren van uw verhaal maken wij direct een plan van aanpak, zodat we bewijsmateriaal kunnen verzamelen en zo snel mogelijk het terreur dat u ondervind kosteloos te laten stoppen.

Wij zijn een stichting die gefinancierd wordt door donaties/ giften en de diverse sociaal media pagina’s zoals Facebook, YouTube en Instagram waar wij updates geven over onze vorderingen in dossiers. Wij gaan de confrontatie na het verzamelen van bewijs volledig filmen en laten stap voor stap zien aan u hoe doeltreffend deze aanpak kan zijn.

Waar zijn wij het geld voor nodig:

* Ontwerpen en verspreiden van poster en flyers voor sportverenigingen/ buurtcentra en college's.

* Radio campagne (noord nederland).

* Erkenning CBF keurmerk (€508,-).

* Naast onze hulpmiddelen aanschaf nieuwe Harddisk en multimedia software.

* hardware zoals verborgen camera's/ hardiskrecorders en back up telefoons voor de slachtoffers.

* Gemaakte kosten oprichting stichting.

* Gemaakte kosten ontwerp logo en webdesign.

* Gemaakte kosten online promoties

* Tijdens ons onderzoek maken wij kosten zoals een contact/ straatverbod (€400,- per procedure), ingehuurde beveilingsmedewerkers die de wacht houden bij extreme stalking (€35,- per uur).

 

bij voorbaat dank voor u steun, wij hopen veel mensen te kunnen verlossen van het terreur dat zij dagelijks ondervinden! SAMEN STERK neem is een kijkje op 1 van onze social media pagina's: https://www.facebook.com/StichtingBeschermOns/

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 130,00
Doel: € 9.885,00
1%

Deze actie is gesloten.