Kosten voor zieke mamapoes en haar enig kitten!

Kosten voor zieke mamapoes en haar enig kitten! | Geld inzamelen
 
 
Help ons om deze mamapoes met haar kitten een toekomst te geven!

Lieve Cato heeft het écht niet leuk gehad. Ooit was ze een geliefd huisdier. Tot de dag dat ze harteloos buiten werd gezet. In de hoop dat ze zelf wel weg zou gaan en nooit meer terug zou komen. Ongesteriliseerd. Je kunt raden hoe haar toekomst er toen uit zag. Nest na nest op de wereld zetten met gevaar voor eigen leven. En in dit geval letterlijk. Al die kittens werden toch wel heel 'vervelend' voor de mensen en ze werden het zo zat dat ze dreigden haar dood te slaan zodat ze van het 'probleem' af zouden zijn. 
En wat kon Cato er aan doen? Niemand heeft de verantwoording genomen om haar te laten steriliseren. Ze is aan haar lot overgelaten.
Ze heeft al meerdere van haar kittens doodgebeten zien worden door de hond en ook deze keer ging het mis. Tijdens haar bevalling werd ze gestoord door de hond, volledig gestresst en in paniek is ze tijdens haar bevalling gevlucht in het stro en gevonden met 1 overgebleven kitten. 
Ze is meteen weggehaald daar want dit mag haar nooit meer overkomen! Ze verblijft met haar enig kitten in een gastgezin. Eindelijk is ze veilig.
De hele situatie heeft haar veel stress opgeleverd, ze bleef een ontzettend dikke, harde buik houden wat het gastgezin niet vertrouwde. Omdat ze in haar bevalling gestoord is zouden er nog kittens in haar buik kunnen zitten.
Midden in de nacht is het gastgezin met haar en haar kitten naar de dierenarts gereden, er bleken gelukkig geen kittens meer in haar buik te zitten. Wel heeft ze een abnormaal opgezette maag. Ze is onderzocht en heeft medicatie gekregen om de boel tot rust te laten komen.
Het was een duur dierenartsbezoek en dus zoeken we hiervoor hulp. 
We zitten midden in het hoogseizoen met velen hulpvragen voor moederpoezen en kittens. 
Elke donatie, groot of klein, is meer dan welkom om te zorgen dat deze mama en haar kitten een zorgeloze toekomst tegemoet kunnen gaan!
Heel erg bedankt.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
36 donaties
€ 1.005,00
Doel: € 400,00
251%

Deze actie is gesloten.