Korte serie Generatie Z

Korte serie Generatie Z | Geld inzamelen
 
 
Een korte serie over het leven van de generatie na 1995 generatie Z

Hallo, ik ben Juliet Ketner. Ik ben 17 jaar en zit in de 5e klas van de middelbare school. In mijn ‘vrije tijd’ ben ik bezig met het maken van een serie, als voorbereiding op wat ik later wil doen. 

Dat ik later iets met film wil doen, is een feit. Het lijkt me geweldig om mijn eigen ideeën uit te werken tot een film of serie, en dat is precies wat ik met dit project doe. Het schrijven van het script heb ik al gedaan, de acteurs die erin spelen zijn geselecteerd en ik heb zelfs een kleine crew bij elkaar. 

Na een beetje zoeken kwam ik erachter dat er weinig tot geen tienerseries zijn van nederlandse bodem. Mijn serie (doelgroep: 16 tot 20 jaar) gaat over een groep tieners die allemaal te maken krijgen met problemen rondom social media, hoge verwachtingen van ouders en bijvoorbeeld het combineren van sport en school, kortom: problemen waar veel tieners in onze generatie mee te maken krijgen. 

Het maken van een serie kost natuurlijk geld, en daarom hoop ik dat jullie mij kunnen helpen. Het geld wordt gebruikt voor onder andere apparatuur, eventueel afhuren van locaties en andere benodigde dingen zoals speciale kleding of kostuums. 

Voor vragen kun je mij altijd mailen of een DM sturen via instagram.

mail: honours.juliet@outlook.com

instagram: honours.juul

Alvast enorm bedankt en alle kleine beetjes helpen!

Liefs, Juliet

 

Via de site kun je bedragen boven €5,00 doneren, via de link hieronder kun je bedragen onder €5,00 doneren!

Bedragen onder €5,00:

https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=gUUIkvAjZZIBCGJhyIHzb9mre4U1p4LuEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 165,00

Deze actie is gesloten.